MENJADORS PER A PARDALETS

El dilluns de vesprada, a la classe dels valents i valentes vam fer una activitat molt bonica a proposta de Rosa la mare del nostre valent Pablo, també van vindre el company de treball de Rosa , que li diuen Aitor i Ana ( la mare del nostre valent Joan). 
Aitor ens va explicar els diferents tipus de bec que tenen els pardalets depenent del que s'alimenten i els tipus de pardalets que podem trobar per la nostra zona i per qué és important que els cuidem i protegim.
Després va començar la creació dels menjadors per a pardalets amb pinyes seques, aigua, farina, menjar de pardalets i corda. La veritat va estar molt divertit i ens va agradar molt fer la pasta encara que vam acabar amb la roba un poc bruta de pasta també.
Ara sols falta que s'eixuguen i els penjarem als arbres del nostre pati i a les tanques de l'escola per a que els pardalets vinguen a menjar d'ells.
Gràcies des d'ací a Aitor, Rosa i Ana per fer-nos passar una vesprada tan bonica i educativa.
























 

Comentaris

  1. Moltes gràcies a vosaltres també!
    A tota la classe dels valents i valentes, a la seua súper mestra i a Rosa i Ana per confiar en mi. Jo també m'ho vaig passar molt bé fent el taller i va ser una experiència molt enriquidora.

    Una abraçada a totes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari, ha estat un plaer fer aquesta activitat.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada