GRUPS INTERACTIUS

El divendres vam començar una de les activitats d'èxit que fem a l'escola, els grups interactius. Els grups interactius són agrupacions heterogenies a l'aula on més d'un adult dinamitza el treball de l'alumnat. Aquests adults poden ser voluntariat o professorat. Estan pensats per a que l'alumnat reba un aprenentatge de màxima qualitat i es tracta d'introduir en l'aula recursos necessaris perque l'alumnat puga aconseguir l'educació amb les màximes espectatives possibles.
Consisteix en treballar en xicotets grups i cada grup està dirigit o moderat per una persona adulta que poden ser mestres o voluntaris/es.
Durant la sessió es fan quatre activitats diferents, els voluntaris van canviant de grup en un temps determinat per la tutora de la classe. En el nostre cas vam fer activitats de 12 minuts.
El treball en grups interactius consiteix en potenciar la interrelació dels alumnes, que ells sols, cooperant entre tots/es, puguen realitzar l'activitat, l'adult és el que ha de potenciar les interaccions i el moderador/a així com la persona que ajuda a que tots els/les alumnes participen en l'activitat.
Des d'ací volia donar les gràcies a les nostres voluntaries i a la nostra mestra de suport Neus per fer possible la realització d'aquesta activitat tan enriquidora. Els valents i valentes van gaudir molt !!!.





 

Comentaris