BONS PROPÒSITS

Arriba el Nadal, tant els creients coms els no creients notem en l'ambient que es temps de festa: l'escola es tanca després d'un trimestre llarg, els carrers s'omplin de llums, les tendes s'omplin de gent... en definitiva, tots/es estem contents/es.
Tots? Malauradament no tots tenim la mateixa sort i hi hi gent que pateix.
Hi ha païssos en guerra, xiquets i xiquetes que no ténen escoles, que han de treballar, famílies sense treball, gent que passa fam...
Per això volem fer que aquest mes siga diferent, amb xicotets gestos que ens faran sentir millor i sentir-se millor a les persones del nostre voltant. Cada dia cal mirar en panell "UN CEL PLE DE ... BONS PROPÒSITS" que hi ha penjat al rebedor del centre i seguir unes xicotetes consignes.
Esperem que d'aquesta manera tots i totes ens concienciem de la sort que tenim i de que, no tots ténen aquesta mateixa sort. Mirarem amb els ulls de la solidaritat i tractarem, en aquestes dates, de recordar a aquells més desfavorits, amb la il·lusió, de que algun dia aquest món que tots compartim, siga igual de just per a tots i totes.
Gràcies a Gema per aquesta meravellosa iniciativa, ens encanten les idees creatives !!!
Amb aquest missatge iniciem una bonica idea per a treballar tot el centre, que us sembla?











Comentaris

Publica un comentari a l'entrada