diumenge, 13 de desembre de 2015

NADAL,REGALS I FANTASIA: COMPARTIR LA IL·LUSIÓ SENSE DECEPCIÓ

Les festes de Nadal són un gran esdeveniment perquè pares i xiquets/es visquen, gaudeixen i comparteixen un món màgic i de fantasia.
Els nens d'entre 2 i 7 anys reben una sobrecàrrega d'estímuls comercials i d'informació que exciten el seu món de fantasia i de desig de joguines i objectes per gaudir. Cal tenir en compte que en aquestes edats distingeixen poc entre realitat i fantasia, creuen que els seus desitjos han de ser complerts i ténen poca tolerància a la frustració.
Molts pares desitgen conèixer com fer que els seus fills visquen amb il·lusió l'arribada dels Reis Mags, el Pare Noel , i que alhora els puguen establir certs límits per a que no es decepcionen en veure que tots els seus desitjos no s'han complert.
La Dra Margarita Ibáñez, psicòloga infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu ens dóna en aquest vídeo algunes orientacions per a que els nens visquen les festes amb il·lusió, rebent una quantitat de regals apropiada i sàpiguen entendre certs límits que ens imposa la realitat.1 comentari: