DIA DEL LLIBRE

Com ja sabem, el dia del llibre es celebra el 23 d'Abril, però aquest curs coincidia en les vacances de Pasqua així que l'hem celebrat en tornar.

Desde la comissió de biblioteca ens han passat un video per seguir pas a pas com fer-nos un punt de llibre amb una rosa. Per tal que tots i totes entengueren d'on ve la idea de la rosa, aquest mes el conte proposat per la comissió ha estat " La Princesa, el Drac i el Cavaller desarmat"de Joan Turú, que a més a més treballa molts dels valors que ja estem treballant en la nostra escola al voltant de la resolució de conflictes i altres formes d'arribar a eixa resolució sense emprar la violència.

També tenim unes titelles fetes amb ganxet que ens han agradat molt, ho hem passat súper bé jugant amb elles i representant el conte. 

Per tal de fer els Jocs Florals, i com que aquest curs no els hem fet com a nosaltres en agradaria, ho hem intentat subsanar fent un video del recital de poesia. I... ha quedat molt bé perquè tenim uns i unes alumnes meravellosos. Gràcies a tots i totes per la vostra participació.






 

Comentaris