LA BOTELLA DE LA CALMA

Aquesta setmana hem seguit treballant les tècniques de respiració per arribar a un moment de calma quan estem molt nerviosos o nervioses. Ho hem fet a partir del llibre "RESPIRA" en aquest llibre a través d'un diàleg entre mare i fill s'expliquen exercicis d'interiorització i respiració conscient.

La respiració es relaciona directament amb les nostres emocions: quan estem nerviosos, la respiració és ràpida i sonora; quan estem tranquils, és pausada i harmònica. Per tant, si en moments crítics sabem controlar la respiració podrem actuar amb serenitat. Respirar profundament ens ajudarà a tranquil·litzar-nos, a concentrar-nos quan tenim mil idees al cap o dormir quan les preocupacions ens assalten.

També hem fet una botella de la calma, és un recurs per ajudar a calmar els xiquets i xiquetes que es posen nerviosos i nervioses o s'enfaden. És una botella d'aigua que conté essencialment purpurina i funciona bé per ajudar els xiquets i xiquetes a calmar-se sols/es, mentre miren i esperen que tot pare de girar. 





 

 

Comentaris