DIA ESCOLAR DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

 Cada 30 de gener, des de 1964, es celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Ghandi el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort.

Aquest curs el centre d'estudis DELÀS ens ha propostat desde el grup INNOVA una activitat per tal de no vanalitzar el tema de les guerres a partir del treball d'un conte anomenat "Tinc un tanc de joguina". Després de contar-lo varies vegades durant alguns dies i fer una tertulia al voltant d'ell, cada xiquet i xiqueta havia de transformar un objecte bèlic en alguna altra cosa que no ho siga.

La veritat que els ha agradat molt i ténen molta imaginació. El dilluns 31 de Gener desde cada centre escolar de la localitat es va fer arribar un murall amb alguns dels dibuixos dels xiquets i xiquetes per tal de fer una exposició a la Plaça del Centre de La Vall d'Uixó.

A la nostra escola la resta de dibuixos també van tindre la seua exposició i vam poder vore totes les creacions dels nostres companys i companyes.

Nosaltres, al acabar la visita vam aprofitar per pintar a l'exterior un cartell on estaven amagades moltes parules "PAU" i sols es podíen vore si les pintavem amb pintura aigualida, ho vam passar súper bé!!! 


















 



Comentaris