LA CAIXA SORPRESA

Aquest curs estem fent una activitat per practicar l'expressió oral, l'escolta, l'atenció i els sons. Juguem a la caixa sorpresa, és una caixa de fusta on fiquem un objecte menudet que la resta de la classe ha de descobrir. Sols podem fer preguntes,al company o companya que ha portat la caixa, que es puguen contestar amb un sí o un no. Després el xiquet o xiqueta que ha portat l'objecte ha de guardar-lo a la caixa dels sons al so pel qual comença el seu nom. Una vegada guardat, el xiquet o xiqueta que ha endevinat el que hi ha a la caixa ha d'agafar la caixa per a portar-la a la seua casa i tornar a guardar un objecte dintre.

Els valents i valentes estan fent l'activitat de meravella i cada vegada les preguntes són més elaborades i aclaridores. D'aquesta activitat estem aprenent moltes coses!!!

Els dibuixos de les lletres i boques de la caixa de sons els he tret de la pàgina de "orientación Andújar", en aquest enllaç: https://www.orientacionandujar.es/2019/10/02/caja-de-letras-blanca-inspiracion-montessori/ 




 

Comentaris