30 NOVEMBRE DIA CIUTATS EDUCADORES

El divendres vam celebrar a tots els centres educatius del nostre poble, el dia de les ciutats educadores. Com ja sabeu la nostra ciutat pertany a aquesta xarxa de ciutats compromeses amb l'educació. Des del grup innova de La Vall d'Uixó es va proposar que cada centre elegira el que volia fer, tant jugant al carrer ( ja que hi ha centres educatius que no ténen la gran oportunitat que tenim nosaltres de jugar al carrer fora del centre cada dia), com altre tipus d'activitats.
Al nostre centre vam decidir que els xiquetes i xiquetes d'educació infantil jugaren al carrer amb les joguines del col·le i els alumnes d'educació primària feren quatre activitats que, desde el grup de delegats i delegades, van proposar tots i totes com a coses que volien que es portaren a terme al nostre centre.
Les activitats van ser: coreografia/ball ( amb la nostra estimada Maria), tast de fruits de tardor, joc lliure al campet amb diversos materials i pintura a una de les parets del centre. Els xiquets i xiquetes, tant d'infantil com de primària, van gaudir molt i ens contaran millor les seues sensacions i opinions a la propera reunió de delegats/es.
Des d'ací agraïr la participació a tots els mestres de l'escola, al nostre conserge, a l'alumnat per ficar-li tanta il·lusió i a Maria per estar sempre disposada a col·laborar amb nosaltres, moltes gràcies a tots i totes.












 

Comentaris