EMOCIONS I ART. EMOCIONART.

Hui hem començat el projecte de les emocions i l'art a educació infantil. Aquest matí el nostre conserge Jose ens ha dut un sobre que li ha donat la cartera per als valents i valentes. La nostra encarregada del dia l'ha replegat i després l'hem obert per vore que hi havia dins. Hi açó és el que hem trobat...







Us recomane que us descarregueu una aplicació per llegir codis qr per tal de vore el que amaga aquest codi.
Nosaltres hem començat a pensar que podia ser aquest missatge: " Marta és un mapa", " no, és per pujar a l'autobús", " jo crec que és un mapa per a vore quin és el camí del tresor", " és un quadrat", " són camins secrets", aquestes són algunes de les coses que ens han dit els valents i valentes. Com que no sabiem molt bé el que era, hem decidit preguntar a l'ordinador i hem descobert que aquest quadrat es diu codi qr. També hem vist que necessitavem una tauleta digital o un telèfon per tal de desobrir el que amagava. Dit i fet, hem conectat la tauleta al nostre projector i l'encarregada ha llegit el codi amb l'aplicació per descifrar-los. Si voleu saber que amaga haureu de fer el mateix vosaltres. 
Després hem començat una tertulia dialògica d'art i han aportat moltes idees de l'obra que ens ha tocat treballar. Idees com... " és una xica", " està dormida", " no, li estan donant un abraç"," les abraçades són d'amor", " li agraden els abraços", " té una manta", " a nosaltres també ens agraden les abraçades, ens lleven la rabia", " m'agradaria una abraçada de...." i hem començat a donar-nos abraçades perquè ens fan sentir molt bé. A partir d'ara treballarem aquesta obra i les emocions que ens fa sentir, ajudant-nos també amb la música referida a les emocions.





Signature

Comentaris