CARNESTOLTES 2018

Quina setmana més divertida i més intensa hem tingut, el Carnestoltes és el que té que ens fa anar sense parar ni un minut. En primer lloc agraïr a totes les famílies d'infantil la col·laboració en la confecció de les disfresses, sense vosaltres res hagués estat possible. 
Aquest curs el tema de l'escola per a les disfresses era " els anys 80" tant esdeveniments com música d'eixa època. A infantil vam decidir que aniriem disfressats i disfressades de " La abeja Maya" just l'any que es compleixen 40 anys de les seues emissions a Espanya.
A més aquesta setmana, el rei Carnestoltes en ha manat unes consignes que haviem de complir si no voliem acabar enfarinats. El dimecres vam dur un barret i un collar, el dijous un llaç o corbata i un calcetí de cada color i el divendres la màscara per a participar en el nostre concurs de màscares que fem cada any.
Ací us deixe fotos d'alguns moments d'aquesta setmana, ens ho hem passat molt bé, gràcies a l'AMPA per col·laborar sempre en totes les activitats, gràcies a l'empresa de menjador INTUR per la xocolata i gràcies als membres de la xaranga per fer una vesprada més divertida.

Consignes i màscares





Cercavila i xocolata





Signature

Comentaris