TALLERS INTERCICLE: ROBÒTICA I REALITAT AUGMENTADA

Un altre dels tallers que fem els dimecres de vesprada és el taller de robòtica i realitat augmentada del que s'encarrega la nostra companya Joana ( tutora d'infantil 5 anys).  Amb aquest taller el que pretenem és iniciar als nostres alumnes en el desenvolupament de capacitats i competències a través de la resolució de xicotets reptes d'aprenentatge diàri mitjançat la utilització de la robòtica i la programació, conectant i donant resposta a les noves demandes educatives del segle XXI.
A la nostra escola utilitzem dos robots: el bee bot que té forma d'abella i el mouse que és un ratoli menudet. Els taulers d'elaboració pròpia ens permeten treballar el que ens interessa en cada moment.
Des d'aquest blog volem donar les gràcies a la nostra inspiradora per a dur endavant aquestes propostes, que ens va animar a un curset que vam fer el curs passat. Gràcies a Miren per tot "la clase de Miren".
També han començat a utilitzar les tauletes digitals i poc a poc aniran fent activitats que de segur els faran gaudir molt d'aquest taller.











Signature

Comentaris

  1. Ohhh genial, como me alegro de que os hayáis animado. Saludos a todo el gran equipazo!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada