POESIA A L' ESCOLA

Com cada any des de fa 18 la societat cultural Amics de la Vall organitza dintre del cicle música i paraula, un acte anomenat poesia a l'escola on participen voluntàriament totes les escoles del nostre poble i d'algun poble del voltant i algunes altres asociacions com la d'Amics de la Poesia. Aquest anys l'homenatge era per al poeta Marc Granell que, per als qui no el coneixeu, té uns poemes molt bonics i molt emotius. També vam rebre la sorpresa de tindre al poeta a l'acte i això va fer que l'acte sigués més especial.
Al nostre col·le i per decisió del claustre, ja fa uns anys, l'acord és que participen dos alumnes d'infantil 5 anys i dos de 6é de primària.
Aquest any ens tocava a nosaltres!!! Com a representació d'infantil del nostre centre han recitat poemes les notres girafetes Alba i Lucía i com a representació dels alumnes de primària han anat Paloma i Manal. Les mestres que les hem acompanyat no podem estar més orgulloses d'aquestes xiquetes, ho han fet de meravella i l'acte ha estat molt bonic. Gràcies a les xiquetes que han recitat, a les seues famílies per la seua colaboració i a la Societat Amics de la Vall per la gran organització d'aquest acte.

















Comentaris