dimecres, 9 de març de 2016

ELECTRICITAT ESTÀTICA

Hui hem rebut un altre missatge del dolent pudent que ens feia seguir jugant i passant proves... ací teniu el codi QR que ens ha arribat hui...


Amb aquesta provocació a buscar la fitxa número 2 hem anat al nostre panell del bosc sense llum i hem buscat la fitxa i... sorpresa! Un altre codi QR amb una pregunta per a fer la prova...
I després d'escoltar la pregunta del dolent pudent, hem començat a fer hipòtesis i clar a vore si el resultat era positiu i es complia o no es complia el que haviem pensat.
Han dit moltes coses: que podiem agafar-los amb pinzes, amb unes tisores, amb un full, amb una estora, amb un plat, amb un got, amb els peus... mireu quantes coses hem provat i algunes d'elles ens han funcionat.
Després els he proposat provar amb canyetes de plàstic, amb bolígrafs i amb globus i ací ha començat la festa a la classe. Tots i totes han provat si funcionava carregant amb les mànegues dels jerseis, amb els jerseis dels companys... i fins i tot jo mateixa he pujat a la taula per vore si el globus es quedava al sostre i... s'ha quedat, de fet aquesta vesprada encara estava ahí... vorem demà.
Gamificant l'apenentatge i convertint les activitats en un joc fem que arriben a descobrir per ells mateixos el que d'un altra forma seria més difícil. Ho hem passat molt bé i... hem superat la segona prova!!!
1 comentari:

  1. En casa no hem parat fins que hem aconseguit que es quedara el globus al sostre... quina intriga esperant a que baixara!

    ResponElimina