EIXIDA DIDÀCTICA A LES COVES DE SANT JOSEP

El divendres vam fer una eixida didàtica a un paratge del nostre poble que, de vegades, com que el tenim tant a prop no ens n'adonem de que és molt bonic. 
És una cova natural que a més dins té el riu subterràni navegable més llarg d'Europa. Pots endinsar-te navegant en una barca per les tranquiles aigües contemplar les formes de les roques que ha anat fent l'acció de l'aigua modelant-les durant milers d'anys. 
Dies abans de la visita vam contar a la classe un conte que en havien portat Fran i Ana i que després en ha fet arribar l'ajuntament per al col·le, el conte es diu Les coves secretes i conta la història de dos amics que van de visita a les Coves de Sant Josep.
La veritat és que ens va agradar molt la visita, hi havia alguns xiquets i xiquetes que era la primera vegada que anaven a visitar-les i era un goig vore les seues caretes quan van pujar a la barca i van començar la visita.
Una visita molt recomanable per a tornar a fer-la amb la família.
Ah! no tenim fotos dintre de les barques perquè ens van dir que no es podien fer fotos, un llàstima!, però amb aquestes es podeu fer una idea.

















A més vam rebre la visita de Mª Luisa, l'arqueòloga municipal, que ens va contar com vivien en la Prehistòria dintre de les coves , com feien els instruments amb els ossos dels animals i com pintaven en la roca amb la sang dels animals. I... sopresa, dintre de les coves encara es poden vore pintures rupestres!!!






Comentaris

  1. Parece que se lo pasaron muy bien, ¿verdad? Muy buen finde.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que se lo pasaron muy bien, gracias Ana. Buen finde a ti también.

      Elimina
  2. Una bonica experiència, Pau ha demanat a la pedra del desitjos tornar en família jejeje

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada