TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS

Aquest any hem començat a fer el nostre llibre viatger basant-nos en una idea que em va agradar molt del blog "El Racó de Titina", es tracta d'un llibre que va cada setmana de casa d'una girafeta a l'escola i que gira al voltant dels aliments i de la transformació que se'n pot fer d'ells. Tot enmarcat dintre del projecte comú que estem treballant a l'escola "La transformació dels aliments". La idea és que cada setmana un xiquet o xiqueta s'endurà a casa el llibre viatger i a la pàgina que li correspon ha de fer el que vulga basant-se en un aliment que haurà triat amb vosaltres. La idea és que el dia que us toque, vingueu al col·le i ens ensenyeu el que heu aprés i les coses que es poden fer amb eixe aliment.
Hui, i per començar, li tocava a Pau contar-nos el que ha fet. Pau ha triat el ou i ens ha fet una explicació d'allò més enriquidora: d'on vénen els ous, com els agafa el granjer, les receptes que es poden fer amb ell, una endevinalla al voltant d'aquest aliment i inclús ens ha contant com fa el seu iaio les truites!!!
Ell, la seua mare i la seua germaneta han fet un gran treball i ens han dut per a tastar: ou dur i merengue que hem fet a classe, però amb sorpresa: hem afegit unes gotetes i s'ha fet de color blau!!! Estava molt bo i ens ho hem passat molt bé. Gràcies a Sara i a Pau per fer-nos gaudir d'una estona fantàstica amb vosaltres!!!









      

Comentaris



  1. Hay un regalito para tí en www.mariloysusnenes.blogspot.com. Besitos.

    ResponElimina
  2. El taller de cocina en preescolar lo considero muy completo y divertido.
    Un besico

    ResponElimina
  3. Nosaltres també ho vam passar molt bé!
    Molt xules les fotos, gràcies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada