dimarts, 11 de febrer de 2014

DISFRESSA DE CARNESTOLTES

Aquest any el nostre Carnestoltes és molt especial, perquè la situació en la que estem al col·le també ho és. S'ha decidit en claustre que aquest any anem a fer un Carnestoltes reivindicatiu, la nostra disfressa servirà per a donar un toc d'atenció a aquells que han de ficar-se a fer feina per a que puguem tornar al nostre col·le el més prompte possible. A infantil la nostra disfressa serà de "Manny manitas" que és un personatge que es dedica a arreglar coses, i com que volem que arreglen el col·le, ningú millor que ell per a ajudar-nos.
El dia 28 de Febrer a les 16 hores eixirem tots des de l’Ausiàs March cap a la Plaça de L’Assumpció on farem la cercavila reivindicativa donant una o dos voltes al col·le. Al finalitzar la cercavila anirem tots al “campet” que té l’escola al carrer “peatonal”. Allí ens ficarem per cursos i a les 17 hores ja se’n podran anar amb vosaltres a casa.
Per tal de no ser massa gent quan marxem cap a la Plaça de L’Assumpció, us demanem que ens espereu a la plaça directament i que procureu no anar pel mig de la Cercavila per a poder dur un control dels xiquets i xiquetes.
Si no coneixeu a Manny manitas, ací us deixe la seua cançó, a les girafes els agrada molt!!!

 

2 comentaris:

  1. Me parece una gran idea lo de vuestro disfraz. Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, tenemos muchas ganas de volver a nuestro cole y estar todo el claustro junto y hemos pensado que es una buena idea de reivindicar lo que creemos justo y que los niños y niñas a la vez disfruten de su Carnaval. Me alegro que te guste, un abrazo.

      Elimina