Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2015

ACTIVITATS D'ÈXIT

Imatge
Ací us deixe el Power Point que vaig ficar a la reunió d'inici de curs per tal d'explicar-vos un poc en que consisteixen les activitats d'èxit. Com ja us vaig dir, aquest curs començarem a treballar les tertulies dialògiques ( o lectures dialògiques) tot el centre i els grups interactius a partir del segon trimestre a educació infantil.  Tertulies i grups interactius reunió from Marta Marta

EL CLUB DELS MELLATS

Imatge
La tradició del personatge que recull les dents de llet dels infants quan cauen és pràcticament universal. A Espanya i als països llatinoamericans existeix la tradició del ratoncito Pérez , també conegut simplement com el ratón Pérez o el ratón de los dientes ( Mèxic ). La tradició espanyola neix d'un conte escrit per Luís Coloma Roldán ( 1851 - 1915 ) per al rei Alfons XIII quan tenia 8 anys. A la classe ja hem preparat el racó del club dels mellats i ja hi ha dos xiquets/es de la classe que han entrat al club. Quan els cau una dent, a la taula del Ratolí Pérez ho enregistrem ficant un gomet blau i, a més el ratolí ens ha dut uns regalets (que són uns fermalls) en forma de queixal i amb una corona molt bonica.  

SARDINES. JOCS MATEMÀTICS V

Imatge
La veritat és que he de confesar que m'agraden molt els jocs d'aquesta casa "DJECO", però aquest en particular. Sardines és un joc de memòria i atenció prou senzill, intuitiu i divertit. Sols hi ha que treure una llauna de sardines que estarà davant nostre durant un temps limitat. Després s' amaga la llauna i hem de saber dir quina de les sardines estava dintre de la llauna que hem vist. Nosaltres hem jugat de forma col·lectiva a classe i la veritat és que els ha agradat molt i jo estic molt contenta perquè ho han fet de meravella. Algunes girafetes de seguida que hem acabat de jugar ja m'han dit que ho penjara al pispisiganya per a que la seua mare i el seu pare el conegueren i, dit i fet ací el teniu girafetes.

JOCS MATEMÀTICS IV

Imatge
Aquesta vegada el joc consisteix en fer construccions, o millor dit, en copiar contruccions que hi ha a les targetes, però la dificultat d'aquest joc és que els nostres cubs estan un poc durs per a unir-los, encara que ja li anem agafant el truquet. Les targetes les he trobat ací http://marta345.blogspot.com.es/2015/06/cubs-multilink-al-raco-de-matematiques.html .

JOCS MATEMÀTICS III

Imatge
Aquest jocs dels palets de polo consisteix en copiar el model dels dibuixos, aquest joc el podeu descarregar d'aquest enllaç http://blog.theconnectionweshare.com/craft-activities-ideas-for-kids/color-pattern-matching-game-for-kids/ .

JOCS MATEMÀTICS II

Imatge
Un altre joc que tenim a la classe és el de construir torres amb cubs de fusta, cada xiquet o xiqueta ha d'agafar una targeta amb un número i ha d'agafar els cubs i fer una torre vertical sense que caiga a terra. La idea l'he tret d'una pàgina que es diu http://allourdays.com/2012/10/tower-counting-busy-bag-activity-bag.html .

FOTOS PRIMER DIA DE CLASSE

Imatge
El primer i el segon dia de classe ens vam fer unes fotos amb un marc molt especial que en van deixar els nostres companys i companyes de la classe de 4 anys, ací teniu les fotos de la classe de les girafes per al curs 2015-2016, ens falta encara Mohamed perquè encara no ha vingut a l'escola. 

JOCS MATEMÀTICS I

Imatge
Ja hem tornat a l'escola i les girafes estan descobrint jocs nous a l'aula. Un d'ells és per a treballar l'orientació, la distribució espaial i la atenció. La veritat és que ho han fet molt bé. Les plantilles per a fer aquest joc les he descarregat d'un blog que es diu http://lamochiladeinma.blogspot.com.es/2012/06/juego-logica-matematica.html.                           

SELFIES

Imatge
Aquest nou curs, hem canviat un poc la imatge dels cartells dels noms dels penjadors, i com que ja sabem gastar els smartfones dels nostres pares i mares, ens hem fet un selfie. Però no com vosaltres imagineu, ens hem dibuixat el nostre selfie per a decorar el nostre penjador. Han quedat fantàstics!!!

BENVINGUTS AL NOU CURS 15/16

Imatge
Encara que a les girafes els queden uns dies més de vacances, hui ha començat el curs per a nosaltres els i les mestres i , personalment, comencem amb piles carregades, noves il·lusions i somnis que compartir amb tots vosaltres, un curs especial per a les girafetes que ja fan infantil 5 anys i acaben l'etapa. Per a anar fent boca, us deixe un poema de Miquel Martí i Pol a vore si us agrada, i recordeu tot és camí des d'ara... Un bes carrega piles a tots i totes!!!