Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2015

LLIBRE VIATGER

Imatge
La setmana passada Sofía i la seua mare Luz van fer la seua exposició de l'aliment que havien triat per al nostre llibre. En aquest cas la carlota, ens va agradar molt i ho van fer molt bé. També vam poder tastar una coca de carlota que estava per a llepar-se els dits. Gràcies a Sofía i a Luz pel seu treball.

ANIVERSARI DEL BLOG

Imatge
El passat dia 16 el blog va complir 2 anys, dos anys plens de il.lusió, d'experiéncies compartides, de noves activitats, nous reptes. Gràcies a tots i totes els que el seguiu i als/les que deixeu els vostres comentaris que tanta il.lusió em fan. Una abraçada forta a tots/es.

LLIBRE VIATGER

Imatge
El dimarts dia 10 de febrer el llibre viatger li va tocar a Izan i va triar el plàtan. Li feia un poc de vergonya, però poc a poc ens va contar alguna cosa. Ja sabem que els plàtans creixen a la palmera platanera i que ténen moltes propietats que ens fan estar forts i sans. Per a acabar l'explicació, Izan ens va preparar unes piruletes de plàtan amb xocolata. Molt bé Izan, i gràcies com no a Mayte, la seua mare.

CERCAVILA DE CARNESTOLTES

Imatge
Per fi hem pogut celebrar una festa sense pluja!! El divendres de vesprada vam celebrar la cercavila de Carnestoltes amb tot infantil disfressats de dàlmates i les mestres en aquesta ocasió erem la terrorífica Cruella de Vil. Jo, personalment ho vaig passar molt bé i pel que hem van contar les girafes, ells i elles també. En acabar la cercavila vam anar a la classe per a menjar la xocolata i el "panquemao" hi ha xiquet que va gaudir de valent amb tota la boca plena de xocolata, ummm que bo!!! No vaig fer fotos del moment de la xocolata perquè estavem servint i no ens va donar temps de tot, però us asegure que els va agradar molt.  Gràcies a l'AMPA per la seua col·laboració i, com no, a les famílies de les girafes que van fer un gran treball amb les disfresses.

LLIBRE VIATGER

Imatge
Mohamed ha triat per a explicar el llibre viatger, el peix. Li hem ajudat entre tots i totes perquè li donava molta vergonya, però hem aprés que el peix té moltes viatamines i que hem de menjar peix més vegades a la setmana perquè és molt recomanable per a crèixer forts/es i sans/es. Gràcies Mohamed i gràcies a la seua família per fer aquest treball.

MÀSCARES

Imatge
Però que xules ens han quedat les màscares de Carnestoltes!!! Quan les vam vore no ens imaginavem que pugueren quedar tan bé, les hem pintat amb ceres i després els hem apegat enganxines brillants de colors. Per a rematar la màscara li hem ficat un pal per a poder agafar-la i unes plomes que les han fet molt especials. Feliç Carnestoltes!!! <

MANUALITAT DIA DELS BONS AMICS

Imatge
Per a celebrar el dia dels bons amics, hem fet un detallet original. A classe les girafetes m'han ajudat a trencar colors que ja no servien perquè eren molt menudets i, com que no tenim forn al col·le, m'he dut els trocets de colors a casa i els he ficat en motlles en forma de cor i... al forn. Una vegada trets del forn han quedat uns cors molt originals i amb els que es pot acolorir. Ens ha agradat la idea de reciclar els colors vells segur que ho tornem a fer alguna altra vegada. Per a que quede un detallet molt xulo, hem fet una base acolorint amb ceres toves i hem apegat el cor al mig del cercle. Després hem ficat el detallet en una bossa i hem fet una etiqueta amb fulls de colors on es pot llegir: "dia dels bons amics". Que us sembla el nostre detallet del dia dels bons amics?

DIBUIXOS AMAGATS

Imatge
Us deixe un enllaç per a treballar la sèrie numèrica amb una activitat divertida com la dels dibuixos amagats, podeu accedir al joc fent clic a la imatge.  

DECORACIÓ PASSADÍS

Imatge
Aquesta setmana celebrarem el dia dels bons amics igual que ja vam fer el passat curs. Cada dia aprofitem per a fer una menció a que ens agrada dels amics i amigues que tenim i com hem de tenir cura d'ells i elles per a que ens respecten i ens estimen. Hem decorat el passadís amb un mural molt gran d'un cor fet amb fulls de colors, feliç dia dels bons amics!!! imatge treta del blog d'un artista que m'encanta Joan Turú ( http://joanturu.blogspot.com.es/ )

MOLTES GRÀCIES

Imatge
Durant  la setmana passada i aquesta mateixa setmana, per les vesprades al col·le han vingut les mares i pares dels xiquets i xiquetes d'educació infantil per a fer les disfreses de Carnestoltes. Aquest any el tema era " un Carnestoltes de pel·lícula" i a educació infantil anirem disfressats de 101 dàlmates. Aquesta entrada és un homenatge i un agraïment a totes les mares i pares que han vingut a fer les disfreses col·laborant així d'una manera molt activa per a que tot vaja molt bé i tinguem així una gran festa de Carnestoltes. Gràcies també a tots i totes els que no heu pogut vindre per raons de treball o alguna raó de força major perquè sabem que volieu participar, però de vegades no es possible. GRÀCIES!!!

ANIVERSARI DE MANUEL

Imatge
Al febrer a la classe de les girafes, sols tenim un aniversari, el de Manuel que ja està molt gran i diu que ha crescut i tot. El divendres el vam celebrar a la classe i el que més li va agradar es bufar tots els ciris perquè ja són molts.  MOLTES FELICITATS !!!

FESTA DIA DE LA PAU

Imatge
La veritat és que, com ja ens va passar a la festa de la tardor, la de la Pau no la vam poder celebrar com voliem perquè a les 15:30 es va ficar a ploure i fins a les 17:00 no va parar. Però com que els globus ja els teniem, i els coloms hi havia que soltar-los per a que tornaren a la seua casa, vam eixir a les 16:40 per a soltar-los i per això en aquestes fotos tots teniem les caputxes de les jaquetes ficades, bé a vore la propera festa si el temps ens acompanya!!!

MANUALITATS DIA DE LA PAU

Imatge
Durant aquesta setmana i la passada, hem estat fent a la classe dos manualitats per a celebrar el dia de la Pau i la no violència escolar. Ací us deixe les imatges, que us semblen? COLOM DE LA PAU  (convertim les males notícies dels diaris en coloms que ens porten la Pau)   MURAL DE LA PAU  ( seguim utilitzant diaris per a fer missatges positius)