Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2014

JARDÍ DE FLORS

Imatge
 Per a fer aquest jardí, primer hem utilitzat unes boletes per a fer la gespa i un altre dia hem utilitzat taps de suro per a fer les floretes de colors al nostre jardí. Què artistes sou girafetes !!!

ANIVERSARI DE ÁNGELA

Imatge
 L'últim aniversari del mes de març és el de la nostra girafa Ángela, estava molt contenta i ens ha dut un pastís molt bo que ha fet la seua mare. FELICITATS ÁNGELA !!!

ESTAMPEM FLORS

Imatge
 Per a fer aquesta activitat hem utilitzat la tècnica de l'estampat, però no estampem esponges com és habitual, hem utilitzat api per a fer unes flors que semblaven roses, però que bonic ens ha quedat!

FLORS "ESPECIALS"

Imatge
Com que estem aprenent el poema de Gloria Fuertes "La escuela de las flores" i com que hem estudiat les flors durant aquest mes i mig passat, fem moltes activitats plàstiques al voltant del tema. En aquesta activitat, han  pintat primer amb pintura negra una branqueta d'arbre i, al dia següent han apegat les floretes. Però aquestes floretes eren molt especials, feien una oloreta, ummm.

ANIVERSARI FRAN I ANA

Imatge
El dilluns vam tindre a la classe de les girafes dos aniversaris: Fran i Ana fan 4 anys i ho hem celebrat menjant-nos un pastís que tenia dibuixada una girafa, que xulo!!! PER MOLTS ANYS!!!  

CONTE: LA OVEJITA QUE VINO A CENAR

Imatge
El divendres Martí ens va dur a la classe dos contes que li agraden molt, per a compartir amb totes les girafes. Hem contat un que es diu : LA OVEJITA QUE VINO A CENAR. Aquí us deixe l'enllaç del youtube on podreu escoltar-lo, ens ha agradat molt, gràcies Martí.

AMANIDA DE FLORS

Imatge
Com que una de les preguntes que ens havien fet les girafes ( al que volem saber del projecte de les flors) era que si es podien menjar les flors, hui hem pogut vore que hi ha flors que es mengen i a més hem preparat un esmorzar molt saludable amb elles: amanida de flors. No totes les girafes s'han animat a tastar-les però les que ho han fet, no podien parar i han esmorzat molt i molt bé. Son unes girafetes molt artistes!!!

LAPBOOK

Imatge
Un LAPBOOK   es una espècie de "llibre" desplegable (com si es tractés d´un tríptic) en el que d´una manera visual i creativa es pot treballar al voltant d`un tema previament triat. Es fa a partir d´una base de cartolina que ens permetrà desenvolupar o expossar un tema. A l´interior anem recollint dibuixos, fotos, objectes, activitats,  esquemes, desplegables ... relacionats amb el tema en qüestió i ho anem enganxant. D´aquesta forma el xiquet/a  aprén manipulant i interactuant amb la informació.  Aquest recurs aplicat a l´escola és bon recurs per a que els xiquets/es compartisquen        l´aprenentatge.  Amb aquesta eina el xiquet/a es converteix en protagonista del seu propi aprenentatge a la vegada que asimilarà millor els continguts i aprendrà quasi sense adonar-se'n al centrar-se tota la informació en un sól projecte. Els temes a tractar són ilimitats i la complexitat en la elaboració variarà segons la edat del xiquet/a. Els més menuts pintaran dibuix

PAISATGE DE PRIMAVERA

Imatge
Estem treballant a classe un poema de Gloria Fuertes que es diu "La escuela de las flores" i com que parla d'un prat on hi ha flors, hem volgut fer un paisatge primaveral amb paper de molts colors i després hem dibuixat flors amb una cera de color negre, han quedat uns paisatges molt bonics. Molt bé girafetes!!!

FALLES

Imatge
El dimarts va ser un dia molt mogut, de matí vam anar a vore algunes falles que tenim més a prop del col·le, ens van agradar molt. Ah! per a anar a vore les falles ens vam ficar un fermall que haviem fet a classe: un petard!!! De vesprada l'AMPA de l'Ausiàs March ens va donar una sorpresa molt agradable: xocolata amb bunyols, que millor per a berenar en Falles. Gràcies als pares i mares de l'Ausiàs per tot, sou genials!!!

ANIVERSARI DE CARLA

Imatge
El dilluns la nostra girafeta Carla ha fet 4 anys i estava molt contenta i emocionada, la seua mare ens ha dut un pastís al col·le que estava... molt bo. PER MOLTS ANYS CARLA!!!

ANIVERSARI DE LUCÍA

Imatge
Aquest mes són varies les girafetes que fan 4 anys, el primer aniversari del mes de Març és el de Lucía, el varem celebrar el divendres i ella estava super emocionada. Felicitats campiona!!!

GOTETS D'OLORETA

Imatge
Aquesta activitat està enmarcada dintre del projecte de les flors que estem treballant durant el mes de Febrer i part del mes de Març. En primer lloc, donar-vos les gràcies per la vostra participació ja que heu dut a la classe moltes branquetes de plantes aromàtiques per a la realització d'aquesta activitat. Les hem tallat xicotetes per a poder barrejar-les i ficar-les dins dels gotets. Cada xiquet i xiqueta ha emplenat el seu gotet i li hem ficat un paperet roig damunt que hem foradat amb un punxó. Després li hem apegat el cartellet que han escrit ells/es i que deia : "OLORETA". Ara ja el podeu ficar on vulgueu per a tindre bona oloreta!!!

POEMA DE GLORIA FUERTES

Imatge
Hui hem començat a treballar un poema de Gloria Fuertes que serà el que recitarem la classe de les girafes el dia 26 de Març ( dimecres de vesprada al Teatre Municipal) amb motiu de la celebració dels Jocs Florals al col·le L'Assumpció. Ja us comentaré el dia de la reunió però si alguna mare o pare vol participar ( de moment 1 per classe) por dir-ho el dia de la reunió i eixe dia dels jocs florals recitarà un poema després dels xiquets de 3 anys. Com a inici, ací us deixe un video molt xulo d'aquest poema realitzat per Lourdes Giraldo Vargas... )

JA TENIM L'ALCOHOL DE ROMANÍ

Imatge
Ja fa vint dies que vam començar a preparar l'alcohol de romaní i... ja està preparat i llest per a ficar a les nostres botelletes. L'hem passat per una gasa per a llevar-li qualsevol branqueta o fulleta i després hem emplenat les botelletes ajudant-nos d'una xeringa. Quan hem acabat, els hem ficat un cartellet per a saber que hi havia i al tap li hem ficat un motlle de bombonet de color daurat per a decorar. Que girafetes més artistes!!!