diumenge, 27 de setembre de 2015

ACTIVITATS D'ÈXIT

Ací us deixe el Power Point que vaig ficar a la reunió d'inici de curs per tal d'explicar-vos un poc en que consisteixen les activitats d'èxit. Com ja us vaig dir, aquest curs començarem a treballar les tertulies dialògiques ( o lectures dialògiques) tot el centre i els grups interactius a partir del segon trimestre a educació infantil. 


dissabte, 26 de setembre de 2015

EL CLUB DELS MELLATS

La tradició del personatge que recull les dents de llet dels infants quan cauen és pràcticament universal. A Espanya i als països llatinoamericans existeix la tradició del ratoncito Pérez, també conegut simplement com el ratón Pérez o el ratón de los dientes (Mèxic). La tradició espanyola neix d'un conte escrit per Luís Coloma Roldán (1851-1915) per al rei Alfons XIII quan tenia 8 anys.
A la classe ja hem preparat el racó del club dels mellats i ja hi ha dos xiquets/es de la classe que han entrat al club. Quan els cau una dent, a la taula del Ratolí Pérez ho enregistrem ficant un gomet blau i, a més el ratolí ens ha dut uns regalets (que són uns fermalls) en forma de queixal i amb una corona molt bonica.
dijous, 24 de setembre de 2015

SARDINES. JOCS MATEMÀTICS V

La veritat és que he de confesar que m'agraden molt els jocs d'aquesta casa "DJECO", però aquest en particular. Sardines és un joc de memòria i atenció prou senzill, intuitiu i divertit. Sols hi ha que treure una llauna de sardines que estarà davant nostre durant un temps limitat. Després s' amaga la llauna i hem de saber dir quina de les sardines estava dintre de la llauna que hem vist. Nosaltres hem jugat de forma col·lectiva a classe i la veritat és que els ha agradat molt i jo estic molt contenta perquè ho han fet de meravella. Algunes girafetes de seguida que hem acabat de jugar ja m'han dit que ho penjara al pispisiganya per a que la seua mare i el seu pare el conegueren i, dit i fet ací el teniu girafetes.dimarts, 22 de setembre de 2015

JOCS MATEMÀTICS IV

Aquesta vegada el joc consisteix en fer construccions, o millor dit, en copiar contruccions que hi ha a les targetes, però la dificultat d'aquest joc és que els nostres cubs estan un poc durs per a unir-los, encara que ja li anem agafant el truquet.

dissabte, 19 de setembre de 2015

JOCS MATEMÀTICS III

Aquest jocs dels palets de polo consisteix en copiar el model dels dibuixos, aquest joc el podeu descarregar d'aquest enllaç http://blog.theconnectionweshare.com/craft-activities-ideas-for-kids/color-pattern-matching-game-for-kids/.JOCS MATEMÀTICS II

Un altre joc que tenim a la classe és el de construir torres amb cubs de fusta, cada xiquet o xiqueta ha d'agafar una targeta amb un número i ha d'agafar els cubs i fer una torre vertical sense que caiga a terra. La idea l'he tret d'una pàgina que es diu http://allourdays.com/2012/10/tower-counting-busy-bag-activity-bag.html.

dijous, 17 de setembre de 2015

FOTOS PRIMER DIA DE CLASSE

El primer i el segon dia de classe ens vam fer unes fotos amb un marc molt especial que en van deixar els nostres companys i companyes de la classe de 4 anys, ací teniu les fotos de la classe de les girafes per al curs 2015-2016, ens falta encara Mohamed perquè encara no ha vingut a l'escola. 

dimecres, 16 de setembre de 2015

JOCS MATEMÀTICS I

Ja hem tornat a l'escola i les girafes estan descobrint jocs nous a l'aula. Un d'ells és per a treballar l'orientació, la distribució espaial i la atenció. La veritat és que ho han fet molt bé. Les plantilles per a fer aquest joc les he descarregat d'un blog que es diu http://lamochiladeinma.blogspot.com.es/2012/06/juego-logica-matematica.html.

 
                        

divendres, 11 de setembre de 2015

SELFIES

Aquest nou curs, hem canviat un poc la imatge dels cartells dels noms dels penjadors, i com que ja sabem gastar els smartfones dels nostres pares i mares, ens hem fet un selfie. Però no com vosaltres imagineu, ens hem dibuixat el nostre selfie per a decorar el nostre penjador. Han quedat fantàstics!!!
dimarts, 1 de setembre de 2015

BENVINGUTS AL NOU CURS 15/16

Encara que a les girafes els queden uns dies més de vacances, hui ha començat el curs per a nosaltres els i les mestres i , personalment, comencem amb piles carregades, noves il·lusions i somnis que compartir amb tots vosaltres, un curs especial per a les girafetes que ja fan infantil 5 anys i acaben l'etapa. Per a anar fent boca, us deixe un poema de Miquel Martí i Pol a vore si us agrada, i recordeu tot és camí des d'ara... Un bes carrega piles a tots i totes!!!