diumenge, 31 de maig de 2015

ANIVERSARI IRENE

El dijous a la classe vam celebrar l'aniversari de la nostra estimada girafeta Irene. El seu aniversari era divendres, però com que teniem programada l'eixida al Bioparc, el vam avançar un dia. Va vindre molt guapa a la classe i es va decorar la corona amb molta cura. Estava molt emocionada i se li notava en la careta de felicitat que va tindre tot el dia. Ah!, a més els companys i companyes de la classe li van oferir un regal molt especial, cantar-li l'aniversari feliç al Bioparc davant de les girafes. I una promesa és una promesa, i així ho vam fer divendres, haurieu d'haver vist la careta de Irene, no podia trasmetre més emoció.


                                 FELICITATS IRENE !!!

dissabte, 30 de maig de 2015

FINALITZEM EL NOSTRE LLIBRE VIATGER

El nostre llibre viatger al voltant de la trasformació dels aliments ja s'ha acabat. Ohhh! amb aquesta sessió que ens va fer la nostra girafeta Daniel, hem tancat el llibre viatger d'aquest curs. Daniel va triar el codony i, encara que a ell i a la seua germana els feia una mica de vergonya, ho van explicar molt bé. Per a que puguerem tastar un aliment fet amb codony, van dur codonyat a la classe al damunt d'una galeta, la veritat és que no va quedar ni miqueta. Gràcies a Daniel i a la seua família per aquesta vesprada!!!
I gràcies en general a totes les famílies de les girafes per fer que aquesta activitat haja sigut molt especial i molt enriquidora,  gràcies per la vostra col·laboració. dilluns, 25 de maig de 2015

NOU PROJECTE

Com que ja sabeu, a la classe de les girafes ja fa unes setmanes han triat nou projecte, en concret el projecte guanyador ha estat Frozen. Però hem començat per saber que Frozen és una adaptació d'un conte de Hans C. Andersen. Hem conegut qui va ser aquest important escriptor de contes infantils, on va nàixer ( viatjant amb el google earth a Dinamarca), el país on està inspirat el conte de la reina de les neus (Noruega), ... i així seguirem. No ens centrarem sols en el conte o la pel·lícula, a més estem viatjant i aprenent molt amb aquest nou projecte.

 diumenge, 24 de maig de 2015

ANIVERSARI D'ADRIANA

El passat dijous a classe, vam celebrar l'aniversari de la nostra girafeta Adriana, ja té 5 anys i estava molt guapa amb la seua corona.

MOLTES  FELICITATS !!!


dimecres, 20 de maig de 2015

MÚSICA I EMOCIONS

La música és capaç d’evocar emocions de manera poderosa. Amb aquesta frase comença l'entrada de hui, com que estem treballant les emocions desde totes les facetes i amb moltes activitats diverses, com no, no podem oblidar-nos de la música. Qui pot imaginar una pel·lícula de por sense música? o un drama? o inclús una bona comèdia?, crec que ningú podra fer-ho. Doncs a classe hem treballat les emocions amb aquestes peces de música clàssica que ens ha recomanat Rafa, el nostre mestre de música. La veritat és que els han agradat molt i inclús, de vegades, quan estan tristos o noten algunes emocions de les que hem treballat, demanen la música de les emocions, girafetes sou genials!!!


ALEGRIA


TRISTESAPOR
ENUIG/ RÀBIACALMAdilluns, 18 de maig de 2015

SIMETRIA

El divendres a la classe de les girafes va sorgir una paraula que les girafes no coneixien i per això ens va cridar l'atenció i vam fer una màgia per a saber que volia dir: SIMETRIA. Vam parlar del que vol dir i vam fer una pràctica amb témperes per a que ens quedara clar el seu significat. Ja que estavem fent pintura i ens quedaven unes figures molt xules, hem decidit que aquesta setmana transformarem les figures simètriques que ens han eixit, en uns monstres com el nostre "Monstre de colors" que tant estimem. La veritat és que han quedat molt acolorides i molt originals, que us semblen?


diumenge, 17 de maig de 2015

ANIVERSARI DE JÚLIA

El divendres a classe teniem l'aniversari de Júlia que, com que és hui diumenge 17 el vam celebrar divendres a classe. La corona la va guarnir ella amb enganxines i li va quedar ideal. 

MOLTES FELICITATS JÚLIA!!!

divendres, 15 de maig de 2015

ABRAÇADES I BESETS

La passada setmana a classe vam descobrir que quan estem tristos cadascú de nosaltres necesita rebre consol per part dels altres de formes diferents: amb un beset, una abraçada, un caramelet, unes paraules boniques, una tireta,... I entre tots i totes hem decidit ficar un raconet a la classe amb una cadira per a donar abraçades a qui les vulga i una caixa de besets on cada xiquet i xiqueta, quan estiga trist/a, puga anar a agafar un beset per a consolar-lo/a. 
Sabíeu que si feu i rebeu entres tres i quatre abraçades al dia podeu ser més feliços? Així ho pensen els que defensen que les abraçades tenen beneficis clars per a la salut i el benestar de les persones.


dijous, 14 de maig de 2015

CARTELÓ DE BENVINGUDA

En entrades anteriors, ja us vaig contar que estem treballant les emocions basant-nos, entre d'altres, en el conte del monstre de colors. Ja sabeu que el tenim a la classe amb nosaltres i que els agrada molt agafar-lo, donar-li abraçades, besets, inclús hi ha xiquet i xiqueta que li conta les seues preocupacions!. Doncs vam decidir que el monstre es mereix una benvinguda com cal i per això li hem pintat un mural amb el dibuix que hi ha a la portada del conte. Hem utilitzat pintures, cartró ondulat, llana i retoladors i la veritat és que ens ha quedat molt bonic i el monstre sembla més content i tot. A vosaltres que us sembla?dimecres, 13 de maig de 2015

LLIBRE VIATGER. TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS

Ja estem arribant a la fi del nostre llibre viatger i està quedat molt bonic. Felicitats a totes les famílies pel bon treball i la originalitat que plasmeu en els vostres treballs. 
Doncs la setmana passada li tocava el torn a Ahlam, la seua família no va voler vindre a explicar-nos l'aliment perquè no dominen el castellà ni el valencià i els feia un poc de vergonya, però nosaltres vam ajudar a Ahlam i alguna cosa ens va contar. Molt bé i gràcies a la família pel treball fet!!!diumenge, 3 de maig de 2015

LLIBRE VIATGER. TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS

El dijous dia 30 d'abril l'explicació del aliment triat per al llibre viatger li va tocar a Sohaib. Ell va triar el Kiwi perquè, segons va explicar la seua mare, li agrada molt. Ens va parlar poc però amb l'ajuda de la seua mare i la meua, ens va dir que és una fruita molt bona perquè té vitamines que ens fan estar forts i sans. També ens va ensenyar la planta d'on ve el kiwi i ens va dir que la pell de fora no es menja. La seua mare ens va tallar uns kiwis i els vam poder probar, estaven molt bons, a aquestes girafetes els agrada tot, quina sort!!!Moltes gràcies a Sohaib i a la seua mare per aquest dia tan bonic!.dissabte, 2 de maig de 2015

ANIVERSARI DE BORJA

Últim aniversari del mes d'abril, el dimarts va ser l'aniversari de Borja i estava molt content perquè "ja tenia ganes de tindre cinc anys" ( això és una de les coses que primer ens va dir a l'entrar a la classe). 

FELICITATS BORJA !!!