dimarts, 31 de març de 2015

EXPOSICIÓ " DESCOBRINT A CALDER"

Després d'unes setmanetes de molt de treball creatiu en les que els xiquets i xiquetes d'infantil i les mestres hem gaudit molt creant i descobrint noves possibilitats dels materials, ara ja podeu gaudir tots dels nostres treballs. A partir del dilluns ja hem inaugurat l'exposició al rebedor del col·le i la veritat és que estem tots i totes molt contents amb els resultats. Us deixe les fotos sense editar per a que es puguen vore millor, però us recomane que s'apropeu al centre per a vore els treballs de prop perquè guanyen molt.dilluns, 30 de març de 2015

VESPRADA DE MÀGIA

Estem celebrant la XXV Setmana cultural al nostre col·le i el dijous dia 26 de març de vesprada, amb el patrocini de l'AMPA del CEIP L'Assumpció, vam gaudir d'una vesprada de màgia tot els xiquets i xiquetes de l'escola. La veritat és que el mag Guillermo ens tenia a tots i totes amb la boca oberta i vam gaudir molt d'aquesta vesprada. Gràcies a l'AMPA i al mag Guillermo perquè ens ha fet tornar a creure en la màgia!!!


video

dijous, 26 de març de 2015

PROGRAMA XXV SETMANA CULTURAL

Encara que ho hem comentat a la reunió de la classe el dimecres, us deixe ací la programació de les activitats ( per a educació infantil) per a celebrar la XXV setmana cultural al  CEIP L'Assumpció.


XXV SETMANA CULTURAL CEIP L'ASSUMPCIÓ
  INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES
“ARTISTES ESCULTORS”

EDUCACIO INFANTIL : “DESCOBRIM A CALDER”

MARÇ DEL 26 AL 1 D’ABRIL 2015

 DIJOUS 26

VESPRADA de MAGIA  a càrrec de l’AMPA  de l’Assumpció.
DIVENDRES 27

Treball a l’aula: projecte Alexander Calder.

DILLUNS 30
Visita a l’exposició  de la Cova . Cal dur: motxilla amb l’esmorzar i la botelleta d’aigua. Eixirem a les 9:15 i tornarem a les 12:15 a l’edifici d’infantil de l’Assumpció.
Inauguració de l’exposició per l’alumnat i els familiars
(Famílies de 12:30 a 13:30 i de 17:00 a 17:30)
VESPRADA. Manualitats Pasqua
DIMARTS 31
MATÍ de 9:30 a 12 h.
Cross a les pistes d’Atletisme:Curses, avituallament (L’AMPA I ERCOMED) i entrega de trofeus. Cal dur una motxilleta amb un xicotet esmorzar                       ( opcional) i una botelleta d’aigua.
L’alumnat d’Infantil pujarà a les pistes en l’autobús des de Juggettos a les 9:30.
L’alumnat de 5é i 6é, que no es queden al menjador, acompanyaran als d’infantil fins l’Assumpció.
VESPRADA DE CINEMA i roses
DIMECRES 1 abril

MATI de mones. Poden vindre a ajudar 3 o 4 mares de cada classe.
VESPRADA jocs al parc ( davant de l’institut Honori Garcia)

El claustre de l’Assumpció es complau en convidar-vos a visitar les exposicions i el cross escolar.
Donem les gràcies al patrocini de l’AMPA  per  la vesprada de la Màgia i per l’avituallament del cross escolar.
Tanmateix agraïm a ERCOMED l’aportació dels plàtans per a l’esmorzar del dia del cross.
dimecres, 25 de març de 2015

LLIBRE VIATGER DELS ALIMENTS

Aquesta setmana la protagonista del llibre viatger ha sigut Carla, els seus pares han vingut per a presentar-nos amb ella l'aliment que ha triat. Ens han explicat les propietats de la creïlla, ens han contat que és un tubèrcul com la xufa ( que ja sabem com creix perquè ens ho van explicar a Alboraia) i ens han explicat les coses que es poden fer amb aquest aliment. A més, ens han ensenyat un estri per a pelar creïlles que molts xiquets i xiquetes de classe no coneixien. Per a fer el tast, ens han dut una truita de creïlla acabadeta de fer per Tere, la iaia de Carla, i he de contar-vos que estava molt bona i quasi se la han acabat tota. Gràcies a Carla i als seus pares per la vostra visita i la bonica explicació.


dimarts, 24 de març de 2015

ANIVERSARI DE FRAN I ANA

Hui a la classe de les girafes hem celebrat dos aniversaris, Fran i Ana ja ténen 5 anys i estaven molt contents. Mireu quina careta de felicitat amb les seues corones.

MOLTES FELICITATS !!!dilluns, 23 de març de 2015

LLIBRE VIATGER

La setmana passada Elena i Borja ens van fer l'explicació de les propietats i qualitats del melo d'alger, perquè eixe és l'aliment que Borja ha triat per a fer la seua pàgina al nostre llibre viatger dels aliments. Com que ara no és l'època del meló d'alger, ens va dur per a que tastarem un suc de meló que estava molt bo, o això és el que van dir les girafes, que no en van deixar ni una miqueta. També ens va dur meló, però de tot l'any talladet i també es va acabar tot. Gràcies a Elena i Borja per la seua explicació, ara ja sabem més coses del meló d'alger.diumenge, 22 de març de 2015

ANIVERSARI DE CARLA

El dimarts passat va ser l'aniversari de la nostra girafeta Carla, ja té 5 anys i estava molt contenta amb la seua corona, se l'havia decorat ella amb gomets i li va quedar molt xula.

MOLTES FELICITATS !!!dissabte, 21 de març de 2015

PROJECTE ALEXANDER CALDER III

Seguim creant escultures originals, en aquesta ocasió cada xiquet i xiqueta ha fet la seua pròpia i han quedat 24 escultures totalment diferents entre elles, com diferents són també cada xiquet i xiqueta de la classe. A mi m'encanten, però... que us semblen a vosaltres?
Ah i a partir del dia 26 de març farem una xicoteta exposició al hall de l'edifici d'educació infantil, ja voreu quines coses més xules han fet!!!