Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2016

COMPTEM SÍL·LABES

Imatge
A petició de les girafes ací us deixe un enllaç d'un joc per a comptar síl·labes, a la classe hem jugat algunes vegades i ara volien que ho ficara al pispisiganya. Podeu entrar clicant la imatge:

PICK AND DRAW

Imatge
Pick and draw és un joc de cartes per a fer dibuixos de cares de diferents formes, hi ha unes cartes per a fer cares, unes per a dibuixar ulls, unes per a dibuixar boques, per a dibuixar nassos i per a dibuixar els cabells. El joc consisteix en triar una carta de cada per a dibuixar la nostra cara. Ja haviem jugat de manera col·lectiva dibuixant entre tots a la PDI, però aquesta vegada hem jugat per grups i hem dividit un full en quatre rectangles per tal de dibuixar varies cares. Els encanta, ja vos el recomane, és molt divertit. Es pot demanar en aquesta pàgina, us deixe l'enllaç per a qui estiga interesat/da: http://pickanddraw.com/order/        

LA CUINA DE DIBUIXOS

Imatge
Aquest curs estem treballant a classe amb un llibre d'un artista ja conegut per vosaltres, Hervé Tullet . Ja haviem treballat amb el llibre guixa que guixaràs d'aquest mateix artista quan tenien 3 anys i vam gauidir molt fent gargots i més gargots. Aquest llibre amb el títol " La cocina de dibujos" , és diferent, la idea és que llegint una recepta de cuina basada en formes geomètriques, grafismes i gargots, elaborem la recepta nosaltres al plat però amb dibuixos, a les girafes els encanta. La sessió del dimarts va ser la elaboració d'un " Pastís de rajos de Sol", mireu quines creacions més boniques!!!

FINAL DE L'ÒPERA "LA FLAUTA MÀGICA"

Imatge
Hui a la classe de les girafes i durant la sessió de música amb Rafa hem vist el final de l'òpera La Flauta Màgica, la veritat és que han gaudit molt de l'òpera i tant el mestre de música com jo mateixa estem encantats de que així siga. Ja vorem quina sorpresa ens prepara Rafa la propera setmana.

DIA DELS BONS AMICS 2016

Imatge
Com tots els anys aprofitem per a seguir amb el nostre treball d'educació emocional i celebrem al febrer el dia dels bons amics. Durant la setmana passada i aquesta hem fet a la classe varies activitats: lectura de contes, xarrades-tertulies, i també el joc del que més m'agrada de tú. El joc consisteix en que cada xiquet i xiqueta ha de dir el que més li agrada d'ell mateix, quan tots i totes han acabat de dir-ho, han de dir el que més els agrada d'un company o companya de la classe i perquè. El resultat ha estat molt bo i han dit coses bones de tots, així que ens hem pujat un poc la nostra autoestima i hem sabut reconèixer que tots tenim coses que no ens agraden però de vegades al altres els encanten. La darrera activitat abans del dia dels bons amics (14 de febrer) ha sigut el tapet dels grafismes. Cada xiquet i xiqueta han dibuixat un cor al mig d'un full. El cor l'han pintat del color que han volgut i després han traçat línies des del cor fins a fora del

COMENCEM ELS GRUPS INTERACTIUS

Imatge
Com ja sabeu aquest curs ens haviem proposat dur a terme dos activitats d'èxit. Una ja la vam començar al primer trimestre: les tertulies literàries dialògiques, l'altra l'hem començat aquesta setmana: els grups interactius. Cada setmana durant una vesprada ( en el nostre cas dijous) a la classe tindrem 4 mares voluntaries per a poder dur a terme aquesta activitat.  Amb els grups interactius es treballen les diferents àrees en grups heterogenis d'alumnes amb un adult que tutoritza l'aprenentatge, fomenta les interaccions i l'aprenentatge entre iguals potenciant la verbalització dels coneixements compartint alhora el treball en valors. El resultat de la primera sessió ha estat molt positiu tant per a mi com a mestra, com per a les mares ( en l'avaluació final de la sessió), com per als xiquets i xiquetes de la classe. Gràcies a les mares i pares voluntaris perquè sense la vostra participació aquesta activitat no hagués estat possible.

CARNESTOLTES 2016

Imatge
El divendres de matí i de vesprada a l'escola vam celebrar el Carnestoltes; de matí vam tindre concurs de màscares, he de dir a les famílies que sou uns i unes artistes, quina imaginació i quines màscares més boniques heu fet a casa, felicitats!!!. De vesprada, com tots els anys, tocava la cercavila de Carnestoles, aquest curs el col·le dedica tots els festivals a esdeveniments/música dels anys 60-70. Els xiquets i xiquetes d'infantil anavem disfressats de Beatles i de fans que sols feien que cridar i demanar que els signaren les carpetes!!! M'encanteu, anaveu genials i moltes gràcies als membres de la xaranga, als membres de l'AMPA i a les famílies per la seua participació tant en les màscares com en les disfresses, el proper curs més i millor !!! video - Kizoa Movie Maker

ANIVERSARI DE MANUEL

Imatge
Manuel ja té 6 anys, el divendres de matí ho vam celebrar a la classe i ho vam passar molt bé. Mireu quina corona més xula es va decorar! FELICITATS MANUEL!!!

PLANTEM TOMATES

Imatge
Aquesta setmana el nostre company Manuel ens ha portat a classe llavors per a plantar tomates valencianes. La veritat és que ens agrada molt conèixer d'on vénen les coses que ens agrada menjar i quin és el procés desde que es planta una tomata fins que ens la podem menjar. De moment hem tingut les llavors en aigua i amb calor uns 2 dies i ahir de vesprada les hem plantat al nostre test. Ja us anirem contant com va la nostra plantació! Gràcies a la família de Manuel per compartir aquesta activitat amb nosaltres !!!

EXPOSICIÓ D'ART AL COL·LE

Imatge
Durant aquesta setmana a l'entrada principal de l'escola, tenim exposades dues obres d'art d'un pintor de la Vall d'Uixó molt vinculat a aquesta escola. Ell és Eduardo Campillo, conserge jubilat del CEIP L'Assumpció. Les dues obres representen un abans i un després de L'Assumpció, una amb una sobrietat i l'estatisme de l'edifici i el seu entorn i l'altra amb la vida i el dinamisme d'un moment ( fa uns 4-5 anys) al pati d'infantil. Dos obres d'art d'una talla digna de ser exposades per a que la comunitat educativa de l'escola gaudisca d'elles. Nosaltres ja hem anat a visitar-les, i vosaltres no us animeu? De segur que us encantaran, estaran exposades uns dies a l'entrada principal de l'edifici de primària. Esperem la vostra visita.

DIA DE LA PAU

Imatge
El divendres, a més de celebrar el dia de l'arbre, també vam celebrar el dia de la Pau. A la classe ja hem aprés perquè es celebra el dia de la Pau aquest dia. Com a activitat d'aula hem treballat el doblatge de paper per a fer les ales del nostre colom, la veritat va ser un poc difícil per a ells/es, però els ha quedat molt bé. De vesprada vam eixir al pati i cada xiquet i xiqueta portava a la ma un paper on havia escrit una de les coses que li agradaria que desaparegueren d'aquest món ( maltractaments, violència, guerres, crits, burles,...). També cada classe portava escrit un missatge de Pau que vam llegir abans de penjar en un carteló gran al pati. Després vam fer el símbol de la Pau entret tots i totes al pati i vam escoltar "imagine" per a acabar l'acte.  Va estar un dia molt complet i molt emotiu!!!