Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2016

JARDÍ VERTICAL

Imatge
El divendres a l'escola vam celebrar d'una manera molt especial el dia de l'arbre, al nostre pati vam crear un jardí vertical d'aromàtiques i estem molt contents de com ens ha quedat. Hem reutilitzat vells neumàtics que ens han donat Inés i Esteban ( els pares de Fran i Ana) i els hem pintat per a que queden més bonics. Cada classe de l'escola, ha plantat una planta aromàtica diferent a cada neumàtic. A la classe de les girafes ens ha tocat plantar timonet (o farigola) i hem escrit la fitxa botànica per a que tothom conega aquesta planta. Que dieu vosaltres, us agrada el nostre jardí vertical? jardí vertical - Kizoa Movie Maker

CLUB DELS MELLATS: NOVA INCORPORACIÓ

Imatge
I... un altre mellat més que s'incorpora al club, en aquesta ocasió és Pablo i mireu quin somriure més encantador. Benvingut al club Pablo!!!

ANIVERSARI ANNA

Imatge
Ja tenim dos girafetes amb 6 anys!!! Com passa el temps, són molt fadrins i fadrines ja i estan encantats/des de fer 6. Anna estava molt contenta i ho hem passat molt bé. PER MOLTS ANYS ANNA!!!

EL CLUB DELS MELLATS: ADRIANA I JÚLIA

Imatge
Aquesta setmana dos xiquetes de la classe s'han incorporat al club dels mellats, Adriana i Júlia. A més ho han fet el mateix dia així que el ratolí ha tingut una setmaneta molt animada. Mireu quins somriures més espectaculars!!!

SUDOKU

Imatge
He de reconèixer que m'encanta fer sudokus i he pensat que potser als xiquets i xiquetes de 5 anys els agrade, així que a la classe durant aquesta setmana hem estat jugant a fer sudokus.  Els estudis sobre els avantatges dels sudoku són molts. S'ha demostrat que té beneficis mentals: estímula la lògica, la memòria i el raonament i entrena la capacitat de concentració, entre d'altres coses. Ací us deixe les fotos d'un que hem fet a la classe de cartolina i velcro, però també podeu jugar amb l'ordinador perquè nosaltres ja ho fem quasi cada dia.Si cliqueu a la imatge us enllaçarà amb la pàgina de sudokus que utilitzem nosaltres a l'aula amb la PDI.  cliqueu la imatge 

CLUB DELS MELLATS; NOVA INCORPORACIÓ

Imatge
Hem tornat de les vacances de Nadal i a la classe hi ha una nova incorporació al club dels mellats. Izan ja és membre del club i mireu quin somriure se li ha quedat, enhorabona Izan ja eres un mellat més!

ANIVERSARI ALBA

Imatge
El divendres a la classe vam celebrar el primer aniversari del 2016, el de la nostra girafeta Alba. Ja té 6 anys, com passa de ràpid, sembla ahir que vam començar aquest camí i ja ténen 6. Bé ella estava molt contenta i va tindre un dia molt feliç amb tots els companys i companyes. FELICITATS ALBA !!!