Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2015

CLOTHES

Imatge
Durant aquest mes de gener a les sessions d'anglés estem aprenent el nom d'algunes peces de roba i aquesta cançó ens ajuda molt a recordar-les i ens encanta.

CANÇÓ DIA DE LA PAU

Imatge
El divendres 30 de gener es commemora l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi. Coincidint amb aquesta efemèride, des de fa més de 50 anys es celebra el Dia Escolar de la No violència i la Pau. Durant la jornada, escoles i centres educatius d’arreu del món organitzen tot tipus d’activitats per difondre els valors de la noviolència i la pau. De moment us deixe ací la cançó que hem estat aprenent durant aquestes setmanes: 

LECTURA INTERCICLES

Imatge
El dijous de vesprada vam rebre la visita dels nostres companys i companyes del tercer cicle de primària per a fer una de les activitats que ens va agradar molt el curs passat. Un dels objectius principals d'aquesta activitat és motivar als alumnes tant d'infantil com de primària en la lectura. Aquest any les mestres tant d'infantil com de tercer cicle vam pensar que és una bona idea apropar els clàssics als xiquets i xiquetes i així ho hem fet. L'activitat està pensada per a que fem dos sessions mensuals (més o menys), els alumnes de tercer cicle vindran un dijous de vesprada cada 15 dies i aniran llegint capítols del llibre triat per a cada classe. A infantil 3 anys el llibre escollit ha estat "Don Quijote de la Mancha"; a infantil 4 anys "El Lazarillo de Tormes" i a infantil 5 anys " Platero y yo" tots amb edició adaptada a escolars. Pensem que és una bona forma d'apropar als xiquetes i xiquetes de totes les edats als clàssics de

LA LLUNA

Imatge
La Lluna és un curtmetratge nord-americà d'animació per ordinador dirigit, escrit i animat per Enrico Casarosa . El curt es va estrenar el 6 de juny de 2011 al Annecy International Animated Film Festival a França , i va tenir la seva estrena en cinemes el 22 de juny de 2012, al costat del film de Pixar Brave . La Lluna va ser un dels 5 curts nominats a un Oscar en la categoria de « millor curtmetratge animat » en els 84è premis de l'Acadèmia. Aquesta setmana hem vist este curtmetratge a la classe de les girafes i els ha encantat i quan han acabat de vore'l m'han demanat que el penjara al Pispisiganya per a poder vore'l amb vosaltres a casa, espere que us agrade.  

LLIBRE VIATGER DELS ALIMENTS

Imatge
El dimarts de vesprada a la classe de les girafes vam tindre una sessió del llibre dels aliments molt treballada. En aquesta ocasió li tocava el torn a Pablo i per a ajudar-lo vam vindre a la classe la seua mare Gloria i la seua cosina Sandra. L'aliment escollit va ser el bròquil i la presentació va estar recolzada per un power point que havien preparat a casa. A Pablo li feia un poc de vergonya però amb ajuda de la seua cosina i la seua mare va anar contant-nos algunes coses molt interesants del bròquil i les seues propietats. A més van dur una pizza de bròquil i un plat de bròquil amb formatge, i vos he de dir la veritat, les girafes se ho van acabar tot!!! Quina alegria em fa vorel's menjar verdura d'aquesta forma tan original, gràcies a Gloria, Sandra i Pablo ho vam passar molt bé.

ANIVERSARI ANNA

Imatge
Al mes de gener hi ha dos girafes que han fet ja 5 anys i són l'enveja de tots els xiquets i xiquetes de la classe perquè ha són molt grans. Hui és l'aniversari d'Anna Andrés i ella ha notat que s'ha fet fadrina perquè hui ja ha escrit el seu nom i cognoms en lletra minúscula (això és el que ella m'ha contat, que bonica és!). MOLTES FELICITATS ANNA!!!

LLIBRE VIATGER DELS ALIMENTS

Imatge
El passat dimarts Irene i la seua mare Yolanda van vindre a la classe per tal d'explicar-nos l'aliment que Irene havia triat per a fer la seua pàgina del nostre llibre viatger. L'aliment va ser el pa sense gluten ja que la seua germana Olga i la seua mare no poden menjar aliments amb gluten. Ens van explicar els aliments que poden tindre aquest component i això ens va donar peu a explicar que hi ha gent que no pot menjar determinats aliments perquè es fiquen molt malalts i que hem d'anar amb conter quan li donem alguna cosa a alguns companys i companyes i cal preguntar a la mare o al pare abans d'oferir res. Ho van fer molt bé i ens van donar a tastar el pa que ens havien fet per a cadascú de nosaltres. Gràcies a Irene i a Yolanda ha estat molt interesant!!!

ANIVERSARI ALBA

Imatge
El divendres vam celebrar el primer aniversari de l'any a la classe de les girafes, l'aniversari de Alba. Va estar tot el dia amb un somriure espectacular perquè estava molt contenta de fer 5 anys. FELICITATS ALBA!!!