Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2014

CARTA AL PARE NOEL

Imatge
A hores d'ara imagine que ja haureu rebut algún regalet del Pare Noel o estareu a punt d'obrir-lo. Espere que us haja dut el que havieu demanat a la vostra carta. Jo des d'ací us deixe les fotos del moment en que va vindre a la plaça que està a prop de l'escola a replegar les nostres cartes. Alguns xiquets i xiquetes tenien un poc de por però després s'adonaren que no passava res i fins i tot li van donar una abraçada. Ara Pare Noel estarà ja de camí a casa, fins el proper any que tornarem a il·lusionar-nos amb la teua visita, bon viatge Santa!!!

VISITA A LA CASA DEL PARE NOEL

Imatge
El dilluns de matí vam fer una eixida del col·le molt especial, anavem a vore la casa del Pare Noel. Al nostre poble hi ha una família que cada any decora la seua casa amb molta cura i amb molta il·lusió per a que després la gent passe per allí a vore el gran treball que fan. Ací us deixe les fotos i ja sabeu, aquesta nit quan tanqueu els ulls sommieu coses boniques, el millor dels sommnis és que en ocasions es fan realitat.

FESTIVAL DE NADAL. UN NADAL DE CINEMA

Imatge
Com ja sabeu aquest curs el festival de Nadal estava integrat en el tema del cinema que serà el que tractarem també a Carnestoltes i al festival de fi de curs. Els xiquets i xiquets d'infantil tenien preparada una nadala amb la música de la pel·lícula "The artist", ací us deixe la música. Tot el treball de preparar aquestes nadales originals ha estat realitzat pel gran mestre de música que tenim al col·le, Rafa. Felicitats des d'ací pel teu gran treball i pel treball fet per la mestra d'infantil 5 anys amb la funció de teatre ha estat un gran festival gràcies perquè sou grans profesionals i gràcies també als xiquets i xiquetes del CEIP L'Assumpció que són uns/es artistes!!!

MANUALITATS NADAL

Imatge
Durant el mes de desembre hem anat fent algunes manualitats de Nadal i ens han quedat prou bé. Ací teniu les fotos de les cosetes que han fet les girafes, sou uns artistes!!!

WHERE ARE YOU SANTA?

Imatge
On està Santa? Eixa és la pregunta que planteja aquesta cançó en anglés que hem descobert i ens encanta... us la deixe per a que la escolteu.

RUDOLF EL REN DE NAS ROIG

Imatge
Maite ens ha contat la setmana passada la història de Rudolf, el ren de nas roig del Pare Noel. Ací us deixe la cançó més coneguda d'aquest ren:

LLIBRE VIATGER

Imatge
L'últim dia de exposició de llibre viatger del curs 2014 ha estat protagonitzat per una dolça girafeta, la nostra estimada Valle. Han vingut a la classe Joana i Ramón, els seus pares i li han ajudat un poc perquè li feia una miqueta de vergonya. Tot i això ens ha ensenyat la pàgina que ha fet a casa d'un aliment que a mi també m'agrada molt: la maduixa. Ens han dut unes poques per a poder mirar-les, però com que és una fruita de primavera, ens ha dut unes llepolies amb forma de maduixa que també ens han agradat molt. Eres una artista Valle, un beset per a tú i per als teus pares que ho han fet molt bé.

LLIBRE VIATGER

Imatge
Seguim amb el nostre llibre viatger i cada vegada les girafes i les seues famílies ho fan millor, es nota que s'ho treballen a casa, eh? Aquesta setmana li tocava a Daniela i li feia molta il·lusió encara que quan va arribar el dia li feia un poc de vergonya. Pamela, la seua mare, va vindre per a fer l'exposició amb ella, ho van fer molt bé, ens van explicar que el raïm té moltes vitamines i que es pot prendre de moltes maneres: en suc (mosto) com el que ja hem fet aquest curs a l'escola, al natural, en forma de panses,... i ens van donar un poquet per a tastar-lo. Gràcies a Pamela i a Daniela, va estar un matí molt enriquidor!!!

ANIVERSARI AHLAM

Imatge
El dimecres vam celebrar a la classe l'aniversari d'Ahlam, l'últim aniversari d'aquest any 2014 a la classe de les girafes. Li feia un molt de vergonya, però ací tenim les fotos... FELICITATS AHLAM!!!

ANIVERSARI MALAK

Imatge
El dimarts va ser l'aniversari de Malak, estava molt contenta perquè 4 anys no es fan totes les dies... FELICITATS MALAK!!!

DECORACIÓ DE NADAL A CLASSE

Imatge
Poc a poc la classe de les girafes es va convertint en una classe nadalenca, primer a les nostres finestres semblava que hi havia neu, açò els va encantar perquè ací al nostre poble nevar, nevar.... Però quan han descobert que la porta de la classe s'ha convertit en una baixada de xemeneia i el Pare Noel estava intentant baixar ( sols se li veuen les botes), ha estat un moment molt il·lusionant per a ells i elles i molt emocionant per als adults que estavem allí. Les seues caretes ho deien tot, fins i tot alguna xiqueta ja li parlava com si el Pare Noel la estigués escoltant i algunes vegades veus a xiquets/es mirant la porta i contant el que li van a demanar per a Nadal, què bonic és viure açò al costat d'ells/es.

PORTADA PROJECTE DE LES GIRAFES

Imatge
Durant aquestes últimes setmanes hem estat estudiant a classe "les girafes" i hem fet moltes activitats: mapa conceptual, expressió oral, hem viatjat a Kenya amb la nostra pissarra digital, ... Però també estem preparant la portada del nostre projecte per a poder portar a casa un projecte amb una portada molt bonica i artística. Hem dibuixat una girafa a partir de la silueta del nostre braç i la nostra ma. Jo els he ajudat a marcar la silueta, però la resta es obra de les meues estimades girafes, que vaig a dir jo, són uns i unes artistes. Un treball genial girafes!!!

ACTIVITAT INTERCICLE

Imatge
Aquesta vesprada han vingut els xiquets i xiquetes de 5è per tal de fer una activitats intercicle programada a principi de curs en relació al treball de centre que aquest anys estem fent de la transformació dels aliments. En concret a la classe de 4 anys han vingut a parlar-nos del panís: com és, com es cultiva, quines propietats té, els tipus de panís que hi ha, quins aliments es poden fer amb panís,... Quan ha acabat l'exposició oral, ens han convidat a tastar aliments fets amb panís, concretamet roses i snaks saladets. Encara que els ho hem dit allí mateix a la classe, volem des d'ací donar-los les gràcies tant als xiquets i xiquetes de 5è, com a la tutora Tica Arnau pel bon treball que fan.

LLIBRE VIATGER

Imatge
Adriana i la seua mare Katy, hui ens han contat d'on ve la pinya, les seues propietats i com podem menjar-la: melmelada, suc, en almíbar, al natural, en pastís,... La veritat és que ho han fet molt be i han preparat fins i tot un mural que hem penjat en el plafó de la transformació dels aliments que tenim a la classe. Gràcies a Adriana i a Katy pel vostre treball.