Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2014

LLIBRE VIATGER

Imatge
Aquesta setmana hem tingut llibre viatger per partida doble, era el torn de Fran i Ana. Cadascú ha triat un aliment i amb l'ajuda de la seua mare Inés han fet l'exposció i el tast de l'aliment escollit. Ana ha parlat de les ametles, d'on vénen, de quin color són les flors de l'atmeler, com les podem menjar,... Ho ha fet realment be, encara que, com a tots i totes els fa un poc de vergonya, però després ens ha contat més cosetes. Fran ha escollit la poma i ha dut diferents tipus de pomes a la classe, ens ha contat que ténen moltes vitamines per a fer-se fort i estar sa. Després Inés ha tallat les pomes i les hem tastat amb un poc de suc de poma.  Tant Ana com Fran ho han fet molt be, donar les gràcies a la seua mare Inés per la col·laboració, fins la pròxima.

GIRAFES

Imatge
La setmana passada vam vore a la classe aquest video de girafes i ens va cridar l'atenció el silenci que hi ha i com són de tranquiles, espere que us agrade.      

ANIVERSARI D' ELSA

Imatge
Hui hem celebrat l'últim aniversari del mes de novembre a la classe de les girafes, era l'aniversari d'Elsa. No es podeu imaginar la il·lusió que li ha fet dur la corona tot el matí, no podia parar de moure's de l'emoció. FELICITATS ELSA

ANIVERSARI DE MARTÍ

Imatge
El divendres va ser l'aniversari de Martí i ens va portar un pastís que havia fet ell mateix. Estava molt bo, és un bon cuiner. Ací us deixe les fotos amb la seua corona que tant il·lusió li va fer. FELICITATS MARTÍ

DOLÇA VESPRADA

Imatge
Per a començar aquesta entrada tant dolça, res millor com un poema de Miquel Martí i Pol :         "XOCOLATA DESFETA"   Espessa i lluent, tothom se la menja, ai!, a cremadent. En xicra o en tassa prou que ho diu la gent, mai no n'hi ha massa. S'hi poden sucar galetes, melindros, o bé un tros de pa. És bona al matí i quan s'hi berena té un gustet molt fi. Espessa i lluent, tothom se la menja, ai,! a cremadent. Ahir va vindre a classe Luz, la mare de la nostra girafeta Sofía, ella treballa en una de les tendes de "Chocolates Valor" a la ciutat de València. He de dir que els xiquets i xiquetes estaven molt emocionats, és el que té la xocolata, a tots alegra!!! Luz ens ha explicat d'on ve la xocolata i el procés fins que arriba a les nostres mans en forma de tauleta o líquid com la xocolata desfeta. Després d'aquesta explicació tant educativa, venia el que tots esperaven, el tast de la xocolata. Ha desfet una taulet

FESTA DE LA TARDOR 2014

Imatge
El 14 de novembre vam celebrar al col·le la festa de la tardor amb les paradetes que tant ens agraden. Quan ja tenien tot arreglat les mares i pares per a ficar les paradetes al pati de l'escola, va comneçar a ploure, però vam passar al "pla B" i es van montar les paradetes a dintre de l'edifici d'educació infantil. Tot açò va fer que hi hagués un poc més d'enrrenou que les altres vegades perquè erem molts xiquets i xiquetes, pares i mares i mestres en un espai prou reduït. Però a la fi el que compta és que ho vam passar be i la col·laboració de mares i pares i l'alumnat de 6è va fer que la vesprada fos molt enriquidora i la gaudirem tots i totes. Des d'ací agrair-vos la col·laboració tant als pares i mares de l'alumnat d'infantil, com als alumnes i la tutora de 6è que ens van ajudar, aquestes activitats no serien possibles sense aquesta participació.   PARADETES ( INFANTIL 3,4 I 5 ANYS I AMPA CEIP L'ASSUMPCIÓ)   PINTA

GIRAFES DE GLOBOFLEXIA

Imatge
Però quines famílies més artistes que tenim a la classe de les girafes. El dimarts de vesprada van vindre a classe Marcelo i Katy els pares d'Adriana a fer unes girafes amb globus aprofitant que estem treballant el projecte de les girafes a classe. Quan m'ho van comentar vaig pensar que era una idea molt original, però quan ho he vist m'he quedat al·lucinada i em pense que algunes de les girafetes i les seues famílies també. Però quina activitat més bonica, moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres, ho hem passat molt bé, sou uns/es artistes !!! MOLTES GRÀCIES A MARCELO I KATY !!!

ANIVERSARI DE DANIEL

Imatge
Ahir va ser l'aniversari de Daniel, estava molt nerviós perquè és el que passa quan complim anys, o això és el que diuen les girafetes. Ho va passar molt be i li van fer uns dibuixos per a regalar-li molt originals.                    MOLTES FELICITATS DANIEL!!!

ANIVERSARI IZAN

Imatge
El dijous va ser l'aniversari de Izan, ja té quatre anys i la corona li estava de meravella.                            MOLTES FELICITATS IZAN!!!

LLIBRE VIATGER

Imatge
El dimarts vam fer un altra sessió dedicada al llibre viatger, en aquesta ocasió li tocava a Júlia i a la seua mare Susanna. L'aliment que va triar Júlia va ser la taronja i ens van explicar molt bé d'on vénen les taronges i que necesiten per a madurar i que ens les puguem menjar. Després d'aquesta explicació i com que Susanna ens va dur a classe molts expremedors manuals i taronges de l'hort del iaio Paco, vam fer el nostre suc ... estava molt bo! Gràcies a Júlia, a Susanna i al iaio Paco, per compartir aquesta explicació i aquestes taronges tan dolcetes amb nosaltres!!!

JO MATARÉ MONSTRES PER TÚ

Imatge
L'últim divendres d'Octubre, la vesprada que vam celebrar Halloween, Pau ens va portar un conte a la classe, que he de confesar que a mi que ja el coneixia m'encanta, el conte és " JO MATARÉ MONSTRES PER TÚ" de Santi Balmes amb unes il·lustracions xulísimes. És un conte pensat per a treballar la por amb els xiquets i xiquetes i llevar eixes pors que de vegades ténen sense saber per quina raó. Us deixe ací un video de youtube on està el text ( encara que sols l'he trobat en castellà) per si voleu fer una vesprada de conta-contes amb els vostres fills i filles.  Espere que us agrade tant com a Pau i a mi, gràcies Pau i a la teua mare Sara per compartir aquest conte amb nosaltres.

GRAFISMES

Imatge
Aquest curs seguim treballant el grafisme d'una forma motivadora i molt plàstica, ací teniu alguns dels treballs que hem fet fins ara. Ah! i ara ja treballem amb retoladors prims com els fadrins!!!

LLIBRE VIATGER: L'OLI D'OLIVA

Imatge
El dimecres a la classe de les girafes vam tindre una explicació per part de la nostra girafeta Alba de com s'agafen les olives, com es fa l'oli, les propietats que té, el que podem fer amb ell,... Va ser molt interesant i Alba ho va fer molt be, per a acompanyar-la amb aquesta tasca, va vindre Mª Dolores, la seua mare i entre les dos ens van fer un esmorzar per a llepar-se els dits: pa torrat amb oli i sal, però que bo!!!  Moltes gràcies a les dos, ha estat un matí super interesant i molt divertit!!!

ANIVERSARI DE SOFÍA

Imatge
Novembre és un mes carregat d'aniversaris a la classe de les girafes, el primer ha sigut el de la nostra estimada Sofía. Va estar tot el dia anunciant que ja era gran i ja té quatre anys, que bonica.   FELICITATS SOFIA, PER MOLTS ANYS!!!