Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2014

LLIBRE VIATGER

Imatge
El dimarts li va tocar a Malak i a la seua mare fer l'explicació de l'aliment que han escollit per a la seua pàgina del llibre viatger. En aquest cas, l'aliment triat va ser la carn, ens van explicar de quins animals es pot treure la carn que mengem i els aliments que es poden fer amb ella: mandonguilles, llonganisses, hamburgueses, filets,... Ho van fer molt be, gràcies per la vostra participació.

DECORACIÓ DE HALLOWEEN

Imatge
Ja s'apropa la nit de Halloween i per a entrar en situació, a la nostra classe hem volgut fer una decoració típica d'aquesta festa. És una decoració senzilla i amb materials que teniem per la classe, però a nosaltres ens ha semblat que ha quedat prou be. Hem aprofitat aquesta festa que tant els agrada per a fer expressió oral i contar-nos a quines coses ténen por i així poder expressar el que senten tots i totes, ha estat una estoneta molt enriquidora.

CANÇONS DE HALLOWEEN

Imatge
Aquesta és una entrada a petició de totes les girafes que em van dir que volien que les penjara al pispisiganya per a poder cantar-les també a casa.  

LLIBRE VIATGER

Imatge
Aquesta setmana li ha tocat el torn a Anna Andrés i l'aliment que ha escollit ha sigut el prèssec. Ha vingut a la classe la seua mare i Anna ens ha explicat el cicle de vida del prèssec i com ens el podem menjar: en mermelada, en almíbar, en pastís. I això és el que ens ha dut a la classe per a tastar-ho. Us he de dir que el pastís estava molt bo i que hi ha alguns xiquets i xiquetes que a l'hora de l'esmorzar han repetit. Gràcies a Anna i a Teresa per la seua col·laboració ho heu fet molt be!!!

PREMI

Imatge
Fa unes setmanes vam rebre un premi que ve d'un blog que em fa molta il·lusió perque va ser una de les primeres seguidores del Pispisiganya, es tracta del blog " La seño Mariló y sus niños" , moltes gràcies em fa molta il·lusió companya!!!                                                   I la condició és passar aquest premi a 10 blogs, així que ací els teniu: Lluna llunera  Les formiguetes Piquem les mans Sòc d'infantil Ditelles Quadrats rodons Cocinamos en la escuela Blog Genial El baúl de A.L Petit Mon

EIXIDA DIDÀCTICA A LES COVES DE SANT JOSEP

Imatge
El divendres vam fer una eixida didàtica a un paratge del nostre poble que, de vegades, com que el tenim tant a prop no ens n'adonem de que és molt bonic.  És una cova natural que a més dins té el riu subterràni navegable més llarg d'Europa. Pots endinsar-te navegant en una barca per les tranquiles aigües contemplar les formes de les roques que ha anat fent l'acció de l'aigua modelant-les durant milers d'anys.  Dies abans de la visita vam contar a la classe un conte que en havien portat Fran i Ana i que després en ha fet arribar l'ajuntament per al col·le, el conte es diu Les coves secretes i conta la història de dos amics que van de visita a les Coves de Sant Josep. La veritat és que ens va agradar molt la visita, hi havia alguns xiquets i xiquetes que era la primera vegada que anaven a visitar-les i era un goig vore les seues caretes quan van pujar a la barca i van començar la visita. Una visita molt recomanable per a tornar a fer-la amb la família.

HAPPY BIRTHDAY

Imatge
Aquesta és la cançó que fiquem quan tenim aniversari a la classe de les girafes, esperem que us agrade.             

9 D'OCTUBRE

Imatge
Feliç dia a tots i totes, espere que gaudiu d'aquest dia festiu i dels que ens queden per davant. Ahir vam anar a vore el casc de Jaume I i el seu escut a la redona que hi ha a l'eixida del nostre poble cap a Castelló. El nostre company Borja ens va donar una informació important: eixe casc és el mateix que hi ha a les forquetes i culleres del menjador, Jaume I està a tots els lloc. Va ser molt divertit escoltar com ho contava, és únic!!! A l'eixida del col·le tots els xiquets i xiquetes van eixir amb l'espasa com la del rei Jaume I. Doncs el que ja us he dit, gaudiu i ens veiem el dimecres, un beset a tots i totes.

ANIVERSARI DE DANIELA

Imatge
Ahir la nostra girafeta Daniela va fer 4 anys, ja és molt gran i mireu que bonica estava amb la corona, li va encantar.  PER MOLTS ANYS DANIELA!!!  

RETRAT

Imatge
Aquesta vegada i dins del projecte de Tornem a l'escola, les girafes havien de dibuixar-me. He de reconèixer que m'encanten els dibuixos que em fan i que totes les girafetes han fet uns retrats molt bonics.

MENJADOR ESCOLAR

Imatge
Ja ha començat Octubre, el col·le de vesprada i amb ell el menjador escolar. Alguns dels objectius que es pretenen al menjador del col·le són: desenvolupar hàbits i actituds saludables per als xiquets i xiquetes en relació a la nutrició, crear i mantenir hàbits i actituds en relació a l’ higiene personal, potenciar el consum d’aliments de menor acceptació ( verdures, els llegums, peix ...), desenvolupar hàbits correctes de l’ús d’ instruments per a menjar, afavorir l’adquisició d’autonomia en el procés d’ingesta d’aliments,... Per a aquelles famílies que ténen als seus xiquets i xiquetes al menjador, aquestes fotos de com mengen i com estan de concentrats a l'hora de dinar.       BON PROFIT!!!