Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2014

BON ESTIU

Imatge
Aquesta entrada vol ser una manera de donar les gràcies a totes les famílies de les girafetes per la vostra col·laboració i per el vostre recolzament a la tasca que fem diàriament a l'escola. També gràcies a totes les girafetes ja que m'heu fet gaudir de la meua feina i aprendre moltes coses amb vosaltres.  Ara és el moment de gaudir, banyar-se, jugar molt, menjar gelats, anar de viatge, espere que ho passeu molt bé i ja sabeu que us espere al nostre col·le "nou" el proper dia 3 de setembre. Un beset molt fort i.... BON ESTIU!!!

FESTIVAL DE FI DE CURS

Imatge
El dijous dia 19 de juny de matí, vam fer el festival de fi de curs al Teatre Municipal. Aquest any el festival era un viatge arreu del món en avió... felicitats als alumnes i la mestra de 6è per la gran organització, va quedar d'allò més bé. Les girafetes vam ballar la cançó que tots ja coneixeu, o com ells i elles diuen " el hula hula". Ho van fer molt bé i la gent els va aplaudir molt, són uns/es artistes, s'ho han treballat molt i els va quedar molt però que molt bé. Ací us deixe el video i les fotos d'eixe dia...

DITA DEL MES DE JUNY

Imatge
 Les girafetes us han estat ensenyat durant aquest curs, les dites dels mesos de l'any, aquesta és l'última d'aquest curs... ho han fet molt bé, són genials!!!

ANIVERSARI DE SOHAIB

Imatge
Últim aniversari d'aquest curs, el nostre company Sohaib tenia moooolta vergonya i no va voler que li feren moltes fotos, aquestes que veieu van ser ràpidet i quasi sense que se n'adonara. PER MOLTS ANYS SOHAIB!!! 

ANIVERSARI DE PAU

Imatge
El divendres vam fer la festa de Pau, el seu aniversari és a Juliol però totes les girafetes ténen la seua festa al col·le, per això la de Pau la vam fer divendres, estava nerviós i molt emocionat perquè li va encantar la corona i com li van cantar els seus companys i companyes. Moltes felicitats Pau!!!

ANIVERSARI DE PABLO

Imatge
Aquesta setmana hem començat el mes de juny i amb ell els últims aniversaris d'aquest curs. El dimecres vam celebrar l'aniversari de Pablo, ja és molt gran, ja té 4 anys. PER MOLTS ANYS PABLO !!!

LES VOCALS

Imatge
Aquest curs, hem aprés moltes cançons, una de les últimes que hem aprés ha sigut la de les vocals. Ací la teniu per a que us la puguen cantar a casa...

HE MELE NO LILO

Imatge
Sí, sí eixe nom es el títol de la cançó que ballarem al festival de fi de curs. Aquest any el tema són cançons i balls d'arreu del món, i a educació infantil ha tocat Oceanía i Asia. La classe de les girafes ( 3 anys ) i la dels elefants (5 anys ) anem a ballar, com els xiquets i les xiquetes diuen, el "hula hula". Ací us deixe la cançó per si volen assajar-la amb vosaltres a casa. Aloha!!!