Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2014

DITA DE GENER

Imatge
Estem acabant el mes de Gener i, com tots els mesos, hem aprés la dita corresponent, ací la teniu per a que la pugueu escoltar... esperem que us agrade!!!

CONTE DE LA PAU

Imatge
Durant aquesta setmana i com que celebrem el dia de la Pau, el conte ha fet referència a la no violència i la Pau. El títol del conte és La Guerra que no va ser ( de Gabriel F. Tarancón. Ed. Brosquil).  Al mestre Tono li agrada fer bé el seu treball, i quan per fi aconseguix crear l'espasa perfecta, li la mostra amb orgull al Rei. Entusiasmat, el Rei intenta buscar-li utilitat a la troballa. Però en contra del que és costum, aquesta vegada no és la seua voluntat la que s'imposa als altres. Si voleu descobrir aquesta història ja sabeu...

MURAL DE LA PAU

Imatge
Tots els xiquets i xiquetes d'infantil del colage L'Assumpció hem fet un mural de la Pau. Hem utilitzat una tècnica molt divertida per a fer el fons del dibuix: hem ficat paper de cuina a dins d'una safata, hem tirat pintura de colors dins i hem ficat el nostre paper per a que agafe colors...  Després, hem picat amb el punxó un colom de la Pau i l'hem ficat al mig del full. Una vegada acabats tots els dibuixos, els hem penjat en un mural molt gran i ho hem ficat al passadís... ens ha quedat molt bé!!!

CONTE : ¿ A QUE SABE LA LUNA?

Imatge
Abans d'explicar-vos l'activitat del conte, voldria informar-vos que l'eixida didàctica al Museu d'Art Modern, Planetari i Escola d'hosteleria de Castelló es farà el dia 27 de febrer i no el 14 com us vaig comunicar, la raó és que al Planetari les visites estaven cobertes per al dia 14 i hem hagut de canviar el dia. Bé, a la classe de les girafes hem començat a treballar el tema de l'espai, però a nivell oral: realitzem converses al voltant del que sabem de l'espai, si algú sap que és el Sol, que és la Lluna, si sabem en quin planeta vivim, si hi ha més planetes,... Tots aquestos conceptes els treballarem a nivell oral i enllaçats amb alguns contes. Un d'eixos contes, que ara us presentem és: ¿a que sabe la Luna?. A les girafes els ha agradat molt i per això us deixe ací el video del conte per a que us el puguen contar a vosaltres. 

GARGOTS. SESSIÓ 4

Imatge
Ens encanta fer gargots, aquesta vegada tocava fer floretes. Al full hi havia dibuixades titges i nosaltres haviem de fer les floretes amb gargots de colors, ens hem divertit molt!!!

ANIVERSARI ANNA

Imatge
 Ahir vam celebrar el segon aniversari de l'any, Anna ja té 4 anys i li vam cantar la cançó de l'aniversari en valencià, en castellà i en anglés. A més ens va dur un pastís que estava ummm.... molt bó!!! Felicitats Anna!

ELS TRES PORQUETS

Imatge
És increible el que els agrada a les girafetes el conte dels 3 porquets. Així que ja l'hem vist a l'ordinador, hem fet una xicoteta representació a la classe, l'hem contat moooltes vegades i ara tocava... fer-nos una màscara de porquet. Mireu que xula...

BENVINGUDA CLARA

Imatge
Hui hem rebut a Clara ,està acabant el grau de mestra d'educació infantil i farà les pràctiques a la nostra classe. Primer estavem tots i totes un poc intrigats perquè no sabiem qui era, però de seguida s'ha presentat i ja hem començat a contar-li les nostres coses. Estarà amb nosaltres fins al mes de Maig i esperem gaudir amb ella i que ella també ho faça amb nosaltres. Benvinguda Clara!!!

TREBALLEM L'ABECEDARI

Imatge
Estem fent un llibret amb les lletres de l'abecedari que ens serveix per a aprendre a fer les grafies de totes les lletres, les girafetes ja ho fan molt bé. A més ja es saben totes les lletres de l'abecedari gràcies a aquesta cançò que tant ens agrada, que us sembla a vosaltres?                

JOC PER A APRENDRE ELS NÚMEROS

Imatge
Ací us ensenyem un joc per a treballar els números que ens ha agradat molt, cada dia l'encarregat o encarregada haurà de ordenar la sèrie numèrica fins al 10 i a més de aprendre els números, ens serveix per a treballar la motricitat fina ja que hem de cargolar els taps on correspon. 

ANIVERSARI ALBA 4 ANYS !!!

Imatge
Salutacions i bon any per a tots i totes!!! Ja comencem el segon trimestre i les girafetes ja es fan grans, hui hem celebrat l'aniversari de Alba que és la que primer ha fet 4 anys... estava super emocionada i nosaltres també perquè 4 anys " ja són de majors" com diuen ells/es.  FELICITATS   ALBA