DOLÇA VESPRADA

Per a començar aquesta entrada tant dolça, res millor com un poema de Miquel Martí i Pol
      
"XOCOLATA DESFETA"

 
Espessa i lluent,
tothom se la menja,
ai!, a cremadent.
En xicra o en tassa
prou que ho diu la gent,
mai no n'hi ha massa.
S'hi poden sucar
galetes, melindros,
o bé un tros de pa.
És bona al matí
i quan s'hi berena
té un gustet molt fi.
Espessa i lluent,
tothom se la menja,
ai,! a cremadent.
Ahir va vindre a classe Luz, la mare de la nostra girafeta Sofía, ella treballa en una de les tendes de "Chocolates Valor" a la ciutat de València. He de dir que els xiquets i xiquetes estaven molt emocionats, és el que té la xocolata, a tots alegra!!! Luz ens ha explicat d'on ve la xocolata i el procés fins que arriba a les nostres mans en forma de tauleta o líquid com la xocolata desfeta. Després d'aquesta explicació tant educativa, venia el que tots esperaven, el tast de la xocolata. Ha desfet una tauleta de xocolata i, a més ha dut fruita per a banyar-la en ella. Ho hem passat molt be i hem gaudit molt d'aquesta activitat. Moltes gràcies a Luz per aquesta activitat i a " chocolates Valor" pequè, fins i tot, ens han donat un obsequi d'aquesta bonica vesprada.














Comentaris