ELECCIÓ DEL NOU PROJECTE

La setmana passada vam fer la elecció del nou projecte que anem a treballar a classe. Primer les girafetes van dir cadasquna el que voldria treballar i quan ja teniem el llistat, vam fer votacions per a vore quin tema guanyava per majoria. I.... va guanyar el tema de les flors. Així que ja ho sabeu, mares i pares de les girafetes si teniu alguna informació al voltant del tema us agrairiem que ens la duguereu a la classe ( i si hi ha algún pare o mare jardiner el convidem a que vinga a ensenyar-nos a plantar floretes, sols ha de cridar-nos i quedarem un dia per a vindre amb nosaltres, jijiji).













Comentaris

  1. Genial, eso de decidir el proyecto por votación, seguro que eso les hace sentirlo más suyo y se implican más. Han elegido un proyecto precioso, seguro que aprendéis un montón de cosas. Un besete

    ResponElimina
    Respostes
    1. A ellos les hizo mucha ilusión elegir algo que habian dicho ellos i ellas, gracias por tu comentario. Un abrazo

      Elimina
  2. ¡Qué proyecto más bonito! Seguro que aprenden muchísimo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias. Queremos hacerlo muy práctico, así que plantaremos, cocinaremos, secaremos flores, ... a ver como va. Un abrazo

      Elimina
  3. El papi jardiner està ocupat en horari de col.le, una pena, a Pau segur que li hagués fet molta li.lusió...
    Vos deixe una endevinalla per a les girafetes:
    Alegren els camps amb els seus colors i perfumen l'aire amb el seus olors... què son?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que és una llàstima, de totes formes si algún dia tinguera un ratet en hores de classe ja sap on l'esperem. Gràcies de totes formes!!!

      Elimina
  4. Va ser una activitat nova per a ells i sobretot per a mi. Estan molt motivats i això farà que siga un projecte preciós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. a més la mestra en pràctiques li està ficant molta il·lusió i això els xiquets i les xiquetes ho noten. Una abraçada!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada