Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2013

DITA DEL MES DE DESEMBRE

Imatge
Com cada mes, les girafetes han aprés una dita... en aquesta ocasió serveix per a acabar l'any 2013 i desitjar-vos que entreu amb força i plens d'alegries en el nou any...    FELIÇ 2014 !!!

GRÀCIES

Imatge
Aquesta entrada és un agraiment als pares i mares de les girafetes, mireu quin fermall més xulo... a mi m'encanta i a partir d'ara ja sabeu que el duré a la meua bata sempre. GRÀCIES !!!

DINAR XINÉS

Imatge
La setmana passada, al menjador del col·le van fer un dia especial, el dia del menjar xinés, hi havia arrós tres delicies, amanida i rotllets de primavera. Els va fer molta gràcia, perquè, a més les monitores del menjador Dunia i Amparo s'ho van currar molt i els van fer barrets xinessos i els van pintar els ullets. Que artistes que són!!!

ANIVERSARI DE LEYRE

Imatge
A la classe de les girafes, hem celebrat l'últim aniversari de l'any 2013. Leyre ja té 3 anys i estem molt contents, perquè ara ja penjarem a la classe el pastís amb el número 4. Leyre s'ho va passar molt bé, felicitats campiona !!!

VISITA DEL PARE NOEL

Imatge
Ahir de vesprada vam rebre una visita mooolt especial: El Pare Noel, o com diu Javier Father Christmas. Vam tindre de tot a la classe de les girafes: por, nervis, plors, alegria,... però una vegada li van donar la carta i van rebre un "regalet", donava gust vore les seues caretes, que bonics que són... Segur que com heu sigut molt bons i bones, el Pare Noel es recorda de vosaltres ...  BON NADAL A TOTS I TOTES I FELIÇ ANY !!!

CARTA AL PARE NOEL

Imatge
Ja hem escrit la nostra carta al Pare Noel, les girafetes han demanat moltes coses, però ho havien d'escriure per a que li quede molt clar el que han demanat i... així de bé ho han fet.... que artistes estan fets!!!

ANIVERSARI AHLAM

Imatge
Un altre dels aniversaris de Desembre, la nostra girafeta Ahlam ja té 3 anys... Felicitats!

ANIVERSARI DE MALAK

Imatge
Aquesta setmana Malak ha cumplit 3 anys i ho ha fet així de contenta... Feliç aniversari !

CONSELLS PER A LA COMPRA DE JOGUINES

Imatge
Com que s'apropen dates en les que els xiquets i xiquetes reben, de vegades, més coses de les que demanen, m'ha semblat interesant plantejar algunes qüestions a l'hora de comprar joguines... CONSELLS PER A LA COMPRA DE JOGUINES La gran quantitat de joguines que hi ha al mercat, junt amb les fortes campanyes publicitàries d'aquestes dates, fan que la selecció de joguines supose una difícil elecció pels pares. Les joguines no per més cares són més entretingudes, i el que hem de valorar és que fomenten el desenvolupament intel·lectual, emocional i creatiu del xiquet/a. Fer-se algunes preguntes abans, si aconseguim trobar resposta, ens pot ajudar a fer l'elecció: 1.- Serà divertit? S'han de tenir en compte les necessitats i preferències dels xiquets i xiquetes, i no els gustos dels adults. Els destinataris de la joguina han de participar de la seva elecció. Si volem que una joguina tinga èxit, ha de ser propera al món del xiquet/a. Ens hem de

EL MONSTRE MENJA-GARGOTS

Imatge
Seguim amb les nostres sessions de gargots que a les girafetes els encanten. Hui ha vingut a visitar-nos el monstre menja gargots, mireu com li hem ficat molts gargots a dins de la seua boca gran. A més açò ens serveix per a treballar conceptes: molts-pocs, gran-menut, dins-fora...

PREMI

Imatge
Quina il·lusió, un premi bloguer... Per a rebre aquest premi cal fer el següent: 1. Nombrar i agrair al blog que t'ho concedeix 2. Respondre a les 11 preguntes que es formulen 3. Concedir el premi a 11 blog que tinguen menys de 200 seguidors 4. Formular 11 preguntes als blogs que has concedit el premi 5. Visitar els blogs que han estat premiats i informar-los del seu premi. 1. El blog ha rebut un premi que ve del blog Puertas a la imaginación   , moltes gràcies!!! 2. Respondre a les 11 preguntes que ens formulen: - ¿Qué es lo que te animó a  crear  un  blog? En la escuela hicimos un curso y nos contaron como hacer un blog i todas las alegrías que les había dado a las compañeras el suyo, así que dicho y hecho. - ¿Cuáles son las actividades que más disfrutas hacer con tus estudiantes? Sobre todo las actividades manipulativas, las que ellos participan mucho y hacen comentarios y dan opiniones... También me encanta ver sus expresiones cuando les cuent

UNS MESTRES MOLT ESPECIALS

Imatge
Hui hem tingut uns mestres molt especials, els xiquets i xiquetes de 5è de primària han vingut a la classe per a explicar-nos el treball que han fet del ametler. Ens han explicat que és un arbre de fulla caduca, que al Gener fa unes flors de color rosa, que les abelles ajuden a la polinització i algunes receptes que es poden fer amb les ametles. Ho han fet molt bé i a més ens han dut plastilina per a fer floretes i apegar-les a un dibuix d'un ametler que ja tenim de decoració a la classe. Gràcies a tots els xiquets i xiquetes i sobre tot a la seua tutora Noelia que ha fet una molt bona feina.