Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2013

BON ESTIU!!!

Imatge
Finalitza un curs ple d'emocions i esglais i estem bé i amb ganes, que és el que de veritat compta. Ara ja comencem a preparar-nos per al proper curs, desitjant que siga el de transició i que puguem tornar prompte al nostre cole... Bon estiu i gaudiu molt, jugueu, rigueu i aprofiteu cada moment com si fos l'últim...

PREMI

Imatge
Hui m'he despertat amb una sorpresa, el blog ha rebut un premi! Ve de la ma del blog de LA SEÑO MARILO Y SUS NIÑOS el premi es diu "The versatile blogger award" i m'ha fet molta il.lusió! Gràcies a la seño Marilo, aquest regal fa que tinga mes ganes de seguir endavant descobrint aquest món tant enriquidor. Ara he de seguir les normes que acompanyen al premi: 1. Nomenar el blog que t'ha concedit el premi ( açó ja ho he fet) 2. Ficar el segell del premi al blog 3. Donar aquest premi a 5 blogs més que no tinguen més de 200 seguidors: - a Angie del   BLOG GENIAL - a Xaro del blog   LES FORMIGUETES  - a Cristina del blog   EL RACÓ DE TITINA - al blog    DIARI D'UNA MESTRA D'INFANTIL - a Estel del blog  FEINETES PENDENTS 4. Informar als blogs amb un missatge: fet!!! Moltes gràcies seño Mariló!!!

SEE YOU, SARA!!!

Imatge
Aquesta setmana  ens hem acomiadat de la nostra estimada english helper, Sara. Hem aprés moltes coses amb ella i ha estat un temps molt enriquidor, hem aprés cançons, hem aprés a dir moltes paraules i expressions en anglés i ens ho hem passat d'alló més bé. Per a que s'enrecorde sempre de nosaltres, tots els xiquets i xiquetes d'educació infantil li hem fet un treballet amb les nostres manetes Et trobarem molt a faltar Sara, et desitgem que tingues molta sort i tot et vaja molt bé perquè t'ho mereixes. See you soon!!!